msn kullanıcı adım ve sifremi yazdıktan sonra oturum ac duğmesine basıyorum ve daaat diye bir hata veriyor.. Daha sonra sorun gidere tıklıyorum ve butun sekmeler yesil ancak proxy ayarlarında sarı ucgen icinde unlem isareti oluyor .. daha sonra ise Onar likine tıklıyorum ve
karsıma sagıdaki uyarı cıkıyor
Windows Live Messenger
---------------------------
Internet Explorer tarayıcınız Internet'e bağlanamadığından Windows Live Messenger uygulamasında oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen tarayıcınızın bağlantı yeteneğini denetleyin ve sonra Windows Live Messenger uygulamasında oturum açmayı yeniden deneyin.
Tamam İptal
Tamamı tıklayıp kapatıyorum bu pencereyi ve ardından internet sağ tıklandıgında en altta ki özelikler çıkıyor karşıma,bağlantıalr sekmesinde .burda bi kac seyi degistirip yeniden deniyorum ama nafile
Belki çok kolay bi çözümü var ama insan bilmeyince çözümü zor ...
Ben düzeltemedim .. Yardım ederseniz sevinirim..
karsıma sagıdaki uyarı cıkıyor
Windows Live Messenger
Internet Explorer tarayıcınız Internet'e bağlanamadığından Windows Live Messenger uygulamasında oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen tarayıcınızın bağlantı yeteneğini denetleyin ve sonra Windows Live Messenger uygulamasında oturum açmayı yeniden deneyin.
Tamam İptal
Tamamı tıklayıp kapatıyorum bu pencereyi ve ardından internet sağ tıklandıgında en altta ki özelikler çıkıyor karşıma,bağlantıalr sekmesinde .burda bi kac seyi degistirip yeniden deniyorum ama nafile
Ben düzeltemedim .. Yardım ederseniz sevinirim..