Scudo Sports

Mov to Mpeg

Özgür Tunalı

Forum Bağımlısı
Tepki
565
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar.Fotoğraf makinamla çekdiğim mov uzantılı videoları mpeg formatına dönüştürmek istiyorum.Bunun için tavsiye edeceğiniz ücretsiz ve kullanımı basit bir program var mı?Varsa link verebilirmisiniz?

Scudo
Merhabalar. ImTOO Mpeg Encoder isimli programı kullanıyorum ve memnunum. Kullanımı oldukça basit.

Buradan indirebilirsiniz: (link)

Yapmanız gereken, mpeg yapacağınız dosyayı seçmeden önce, alttaki dönüştürülecek olan dosya seçeneğini seçmeniz, ardından ''Encode'' ikonuna basmanızdır... Dosya çevrildikten sonra sağ alt köşedeki ''OPEN'' ikonuna tıklayarak çevirdiğiniz dosyaya ulaşabilirsiniz.

Evet bu program çok güzel bi program tavsiye ederim.Ben bu programı videoları telefona atarken kullanıyorum.Çok güzel ve kullanışlı.

TMPGEnc adlı program dünyada 1 numara. vfp pluginleri ile beraber ;

(link)

adresinden cekebilirsin. Problem cikarsa veya vfp plug inleri bulamazsan bana özel mesaj at.

Kolay gelsin

Sağolun arkadaşlar.Sercan Im too mpeg encoderi kullanıyorum.Bunun başka bir versiyonu vardı bende ama sesleri dönüştürmüyordu.Buda paralıymış serial ini bulamadım:( bir sorun çıkartmıyor ama şimdilik işimi görüyor.Tusunaminin son versiyonu bende var eklentisini eklesemde mov dönüştürmüyordu.Onun dışında çok iyi bir dönüştürücü çok hızlı çalışıyor,videoların boyutunu indirmekde kullanıyordum onu bir ara.
Tekrar teşekkürler.

Geri