Scudo Sports

Motoshow 2014 Bisiklet ve Motosiklet Fuarı 23-27 Nisan 2014

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@BF Okuru

Biletler önceden mi alınıyor yoksa gidince oradan alabiliyor muyuz?

Scudo
Hafta içi ücretsiz davetiye için bir adet motoron dergisi almanız yeterli. Dergi 8.75 ve kargo ücreti de yok. (link)

@Özgür KK

Hafta içi giriş 10 TL zaten. Tabii bir de dergi sahibi olmak var ama ne yazık ki kalan 1.25 TL bir simit almaya bile yetmiyor:(

dergi davetiye veriyor lafına aldanmayın.
dun d&r 'de dergiye baktım hafta içi giriş bedava hafta sonu ise %50 indirim veriyor.

yani haftaiçi giriş 10 tl dergi davetiye veriyor ama dergi 8.75
hafta sonu ise giriş 20 oda dergi davetiyesi ile 10 tlye düşüyor.

ben motorcu tanıdıklarıma haber saldım.
çok düşerse elime yollarım forumdan gitmek isteyenlerede

@kivilcimb

Evet sonuçta her halükarda ücretsiz olmuyor :) Ama ben hiç bulamayacağım sanmıştım, dergiyi alamasam bile en kötü girişten alabilirim herhalde değil mi? Ben daha almadım bilet , öyle fazla olursa sizde alabilirim bana haber ederseniz sevirim .

@Büşra Yoldaş

biletler fuar günleri kapıdan alınabiliyor.
ben satma amaçlı söylemedim.
istanbulda motor galerilerinde tanıdıklarım var.
eğerki 5 10 tane davetiyem olursa isteyene veririm diye yazdım.

@kivilcimb

Ben şimdiden hafta içi gidebilmek için talibim biletlere. Ben de arayışlardayım. Ben gidemiyorum ama bisiklet kulübünden arkadaşlar gidebilsin istiyorum.

bu arada bende akünü suyu boşalmış.kafa kalmamış.

ben son 2 posttaki meajlarım bu hafta sonunda olan fuar içindi.
bu konu başlığındaki fuar için hiç bir bilgim ve girişimim yok.

MOTORON DERGİSİ ŞUBAT 2014 SAYISI // Perşembe - Cuma Girişli 2 Kişilik Fuar Davetiyesi Hediyelidir.
Ayrıca Sadece Motosikletim.com.tr'ye Özel Hafta Sonu girişli 1 adet davetiye daha hediye edilecektir.

Siteden alınca kim bilir ne zaman gelecek ama.

Trilyonluk Makinelerin çalıştığı fuarlara gidiyoruz. adamlar bir lafımıza çalışırken görmek istiyorum dediğimizde 20 dakikada 100 - 500 tl maliyet ile çalışan makinayı tereddütsüz çalıştırıyor. girişte yaka kartlarına kadar ücretsiz dağıtıyorlar. yoldan geçene bile sınırsız ikram yapılıyor. bu nasıl iştir böyle bir fuar için bu paralar toplanıyor kabullenmek mümkün değil. bu ücreti ödeyip iştirak etmek mantık dışı. ben görmek için 10 tl yi ödemem. ama girdiğimde beğendiğim 500 liralık bir ürünü alacam belki. mantıksız ötesi. o kadar paralar ödeyip milletin 10 20 lirasını cebinden almak. adını yazmıyorum bile buraya.

@semih çelikFark var. Onlar tanıtım amaçlı, uzun vadeli hedefleri olan fuar fuarları. Bunlar satış amaçlı, kısa vadeli hedefleri olan işporta fuarları. :)

Eskiden işporta bilgisayar fuarları olurdu. Giriş ücretli, içeride çoluk çocuğu kandırmaya yönelik oyun vb. satışları. Gerçekten fuara yakışacak teknoloji şirketleri bir köşede garip yalnız kalmışlar - zaten bunu bildiklerinden orada "var" olmak için sembolik stand açmışlar besbelli. Ortalık piyasa mallarının işporta satış alanına dönmüş...

En son hatırladığım manzaralar böyle idi. Gitmiyorum artık yerli fuarlara. Pek değişmemiş anladığım kadarıyla. Ama gezip eğlenmek, elde patlamış mısır hoşça vakit geçirmek için gidilebilir. Panayır gibi. :)

Kesinlikle hafta sonu gitmeyin. İçeride yemek yemeyin. Yarım kepçe kurufasülyenin fiyatı 15 TL. fiyatlar içeride 10 katı daha yüksek. yanınızda mini çanta götürerek içerisine yiyecek ve su koyun. Hafta sonu kalabalık olduğundan 2 katlı yerden dışarı çıkmak için merdivenlerde 40 dakika sıra bekliyorsunuz. içeride buharlaşmış hava oluşuyor. tek açık alan gösteri yapılan alan buradada insanların %85 i sigara içiyor ve dışarının hava içerinden daha kötü. resmen zehirleniyorsunuz. biletlerde tek girişlik. çıkış yaptınızmı tekrar giremiyorsunuz. Erken gitmekte çok fayda var.

Eurasia Moto Bike Expo bana uzun bir süre yetecek sanırım :) Bu da önerilir, onun türevi gibi duruyor.

@Nazmi Ünver

Bazı dergiler veriyor, girişten alabilirsiniz veya civarda dolaşan karaborsacılardan alabilirsiniz. :)

Sony Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berke Kazankaya

Peki CNR Expo'nun sitesine baktığımızda takvimlerinde böyle bir fuar gözükmüyor. Sebebi ne olabilir acaba?

(link)

MOTOSHOW ULUSLARARASI MOTOSİKLET,BİSİKLET VE AKSESUARLARI FUARI

( 23.04.2014 - 27.04.2014)

ULUSLARARASI MOTOSİKLET,BİSİKLET VE AKSESUARLARI FUARI

www.motoshow.com.tr

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri