Scudo Sports

Motorsuz Taşıt Vergisi Oranları Belirlendi.Bisiklete de vergi geliyor...

Scudo
Zaytung geyiğini yapmış ama konuyu görünce hiç şaşırmadım.

Atölyede 4 evde 1 toplam 5 bisiklet 1 çocuk arabası 2 pazar arabası. Batırır beni bu vergiler, ben bisikletleri satıp yürümeye karar verdim, çocuk da yürümeye başladı zaten hanımın muayenehane evin altında ona bisiklet lazım değil. :)

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@Tolga Günsezer

Bildirmez isen vergi ödemezsin. Bu ülkede ne vergiler kaçırıyolar. Kanımca Tayyip en az üç çoçuğu olandan vergi almaz :)

Demir ağları beceremedik yüz yıldır,bari memleketi bisiklet yolu(duble olacak ama kaymak kibin :) ) ağı ile çevirsinler ben razıyım cüzi bir miktar vergi vermeye.

@Lütfü Ekşioğlu
29er bisikletler 28" janttır. geniş tabanlı lastiklerin yanak kalınlığı ile 29er oluyor bilgisini araya sıkıştırayım önce. :) Ama 10" katlanır bisiklet vardı yanılmıyorsam youtube de videosunu izlemiştim onlardan alabiliriz. :)

@Erol KOLAS; 2 çocuk daha yapsam vergiden yırtar mıyım? :in:

• Beğen
@Tolga Günsezer
Hahahaha :) yürürken kendinizi taşıdığınız için motorsuz taşıt sayılırsınız üstad, kaçış yok hepimiz mükellefiz. Yürümeyip uçsan da bu böyle ki karamizahın altında UÇANI KAÇANI hicvi var :)

@Sertaç EKİCİ
Sertaccım alemsin :) haberi arkadaş okudu ama zaytungdan demedi. Ben de inan ciddiye aldım ünkü olursa şaşırmam. Zaytung haberi gibi deyince arkadaş gülmeye başladı :)

Daha önce skooter motor kullanımının artması sonucu motorsikletteki ÖTV oranını bir gecede arttırmışlardı.Bisiklettede olursa şaşırmayın.

• Beğen
:boese157: Bi bu eksikti!.Şey?.Yolda yürümeye vergi varmı?.Daha nelere vergi var?.

Sağlıklı yaşam vergisi,daha varmı!.Tövbe,tövbe...

• Beğen
Bisiklet muayenesi nasıl olacak acaba?.............. :D

• Beğen
"...ısrarla motorlu taşıt kullanmayan mükellefler nedeniyle..." :D Haberin bu cümlesine bittim. Paylaştığınız için teşekkürler.

Yorumları sonradan okudum şakamıydı bu haber :D şakaysa dediklerimi okumamış olun :D

Zaytun geyiklerine inanıp vergi dairesine başvuran olmuş mudur acaba ? Daha önce bir magazin haberine inanıp başka bir gazetenin baskı yapmışlığı var diye biliyorum.

(link)

Bu haberden farki yok bence bu zaytung haberinin . Yakinda o da cikar hic sasirmam .

o zaman adam akıllı ülkenin dört tarafına bisiklet yolu istiyoruz.

aldığımız nefes için beher metreküp başına vergilendirildiğimiz gün, çok güzel bir gün olacak.

Geri