Atölyede 4 evde 1 toplam 5 bisiklet 1 çocuk arabası 2 pazar arabası. Batırır beni bu vergiler, ben bisikletleri satıp yürümeye karar verdim, çocuk da yürümeye başladı zaten hanımın muayenehane evin altında ona bisiklet lazım değil.
Demir ağları beceremedik yüz yıldır,bari memleketi bisiklet yolu(duble olacak ama kaymak kibin ) ağı ile çevirsinler ben razıyım cüzi bir miktar vergi vermeye.
@Lütfü Ekşioğlu
29er bisikletler 28" janttır. geniş tabanlı lastiklerin yanak kalınlığı ile 29er oluyor bilgisini araya sıkıştırayım önce. Ama 10" katlanır bisiklet vardı yanılmıyorsam youtube de videosunu izlemiştim onlardan alabiliriz.
@Erol KOLAS; 2 çocuk daha yapsam vergiden yırtar mıyım? :in:
@Tolga Günsezer
Hahahaha yürürken kendinizi taşıdığınız için motorsuz taşıt sayılırsınız üstad, kaçış yok hepimiz mükellefiz. Yürümeyip uçsan da bu böyle ki karamizahın altında UÇANI KAÇANI hicvi var
@Sertaç EKİCİ
Sertaccım alemsin haberi arkadaş okudu ama zaytungdan demedi. Ben de inan ciddiye aldım ünkü olursa şaşırmam. Zaytung haberi gibi deyince arkadaş gülmeye başladı
Zaytun geyiklerine inanıp vergi dairesine başvuran olmuş mudur acaba ? Daha önce bir magazin haberine inanıp başka bir gazetenin baskı yapmışlığı var diye biliyorum.