Scudo Sports

Motor kaskını bisiklet kullanırken takmak

derracetii

Üye
Tepki
15
İsim
Abdullah kaplan
Bisiklet
Mosso
Bu vaziyeti haleti tatbik edersek ne gibi müşkillerle yüzleşmek mecburiyetinde kalırız ne gibi dezavantajlarla yüzleşiriz sual edeyim ?

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Scudo
Hocam motor kaskı görüşü engelliyor diye biliyorum.
Ve de her zaman yanaklara bi baskı oluşturuyo
Bence kaliteli bi kask iş görür daha iyi olabilir hatta

• Beğen
Tepkiler: derracetii
boynunuzu ağrıtır. İlla alıcam diyosanız fullface bisiklet kaskı alın

• Beğen
Motosiklet kaskini bisiklete binerken takarsan iceride bir sure sonra olusacak nem ve sicaklik sauna gibi olacak ve asiri sicaktan once beynindeki kan kaynamaya baslayacak ardindan da beynin erime noktasina ulasacaktir. Artik o noktadan sonra sarampole mi inersin karsidan gelen TIR'in altina mi girersin bilmem :))

Bir bisikletli için duyma çok önemli, özellikle bol trafikli yerlerde kullanıyorsan. Motor kaskı sesi bayağı kesiyor deniliyor. Bu yüzden ben tercih etmezdim. Artı olarak görünüşü de bi acayip olur herhalde..

• Beğen
Motor kaskı ses izolasyonu da amaçladığından dışardan gelen sesleri bayağı kesecektir, çoğumuzda ayna olmadığı için bisiklette görselden çok sesli uyarılarla harekrt ettiğimizden en büyük dezavantaj bu olacak. Bir diğer konu, motosiklet kaskı belirli süratlerde kaskın içindeki hava akımını sirküle edecek şekilde tasarlanmıştır, bisiklet üzerinde bu hızlara çıkılamayacağından veya sabit gidilemey ceğinsen bir süre sonra aşırı sıcak yapmaya başlayabilir.

Motosiklet kaskı yerine fullface bisiklet kaskları kullanabilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fullface Motosiklet kaskları çok ağır yarım olanlar ise pek bir işe yaramıyor koruyucu değil, yarım kasklarda kafa bölgesinde en fazla darbe alan kısımlar korunaksız. Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar kullanışlı olsa yolda motosiklet kaskı ile bisiklet kullanan insanlar görürdük mutlaka.

Geri