Scudo Sports

Motor çarptı...

Scudo
Geçmiş olsun Mert.Ucuz atlatmışsın.Cana gelmesinden iyidir.Eğer motor iyi birşeyse motosiklet forumlarında dolaş biraz oda belki bisikletliye çarptım diye konu açar.Bulursun adamı...

@matrixod

Motor eski model güzel bakım yapılmış bir Harley di...hatta furç kapağı olay yerinde düştü adam gidince belki görüşürüzde geri veririm diye bende aldım.

Herkesede güzel dilekleri için teşekkürler.

@matrixod

Geçmiş olsun mert.

Bir motorcu bisiklete çarptım die konu açmaz bence. hele hele o bir harleyci ise ;)
adam yine harleyci yani gerçekb bir motorcu oldugundan durmunu anlamış ve para vermiş. sen orda bir pizzacı motoru vari :) bir alete çarpsaydın adam hazır bu çocuk baygın birde ben dövimde bi daha binmesin kerreta bisiklete derdi :))). tabi orda kereta demeyip ne diyeceğini tahmin etmemek zor deil :)

bide bu arada hangi bisikelte 3cm lik bir darbe girdi ?

Kardeşim çok geçmiş olsun...:S:(

Bende tam tersi bişey söliyim Erkalın reign X2 geldi daha 1 hafta olmadı yıldır parkına gidicez kadıköye vapura giderken boğazaya çıkıyoruz stadın arkasından. Tabi biz ters yoldayız ama kaldırma yakın gidiyoruz arabalarla alakamıyok bir yerde sıkıştık otobüsler var yola doğru açıldık tam otobüsün arkasında geldik iki park etmiş belediye otobüsünün arasında motoruyla Yunus polislerden biri fırladı erkalda onlara çarptı :D Yanlış duymadınız Erkal çarptı ve onları devirdi :D Polis sen bisikletli çek kenara diye çıkıştı sonra motorunu kontrol etti ve arkada oturan polis yanımıza geldi bişeyin varmı genç falan diye sonra gittiler... Biz sonradan Rotorun yamulduğunu fark ettik ama olsun ... Polislerin devrilmesi çok komikti Erkalda ayakta öylece bakıyodu noldu diye :D

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Geri