Scudo Sports

Motobike istanbul 2017

@emir yakup bulut

Hayır yoktu Yakup bey. Hatta geçen hafta firma yetkisi Özcan beyle bu durumu telefonla konuştuk, Fuara katılmayacaklarınız beyan etmişti.

Performans modeliyle alakalı size verilen bilgiyi banada verdi. Ancak asıl işlerinin makine ürettimi olduğu için bisiklet üretimini daha çok zevk için ve çokta maddi kazanç beklentileri olmadan yaptıklarını zannediyorum.Hal böyle olunca da son kullanıcı olarak çokta büyük beklentiler içinde değilim.

Kaldı ki Recumbent trike tarzı bir model bisiklet sadece Boom borusu ,kadro, sele ( veya koltuk desek daha iyi ) ve tekerleklerden ibaret değil. Öncelikle yapı çok büyük . Sırf bu tarz bisiklerler için icat edilmiş amortisör sistemleri var. Kendinize ait kapalı bir otoparkınız varsa muhafaza etmekte herhangi bir sorun gözükmüyor. Ancak şahsen kendimin böyle bir otoparkı olmadığı gibi, İstanbul gibi bir şehirde bu tür bir bisikleti dışarda bırakmayada gelmez.Ancak bu ürün büyüklüğünden dolayı asansörede sığmaz gibime geliyor.Yani evde muhafaza edilebilir ama ciddi yer kaplar.

Ayrıca kamyonet tarzı bir aracınız yoksa , hatchback tarzı küçük bagajlı araçlarda taşınabilmesi için , illaki katlanabilmesi gibi bir özelliği olması gerekirken ( Beklentim bu yönde ) firma sezona yetiştirmeye çalıştıkları üründe böyle bir özellik olmayacağını , bu özelliğide ilave edebilmek için bir süre daha geçmesi gerektiğini beyan etti ( Ya da ben böyle anladım .Emin olamadım ne yazık ki )

Sayın Murat ÇÖMEZ beye bu tarz bir bisikletin Almanyadaki satış ve Türkiyeye kargoyla gönderiminin yapılıp yapılmadığı ile alakalı bilgi amaçlı bir özel mesaj atmıştım ama henüz dönüş olmadı.

Trikeverde ürününü çıkarttığı vakit , ürünü incelemek lazım. Bu senede çıkartmazlarsa bu sevda başka bahara kalır gibime geliyor. :) :)

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Scudo
biletim hazır lakin hava bu akşamdan itibaren ciddi yağışlı olacak. bisikletle gitmek istiyordum. muhtemelen gitmeyeceğim yağıştan dolayı.

@aeneskral
Bisikletle gitmeye ne gerek var havalimanı metrosu tam fuarın önünde bırakıyor zaten?

@Cömert evet dediğiniz gibi muhafaza ve taşıma bir sorun fakat benim avantajım bisiklet sporu için çok elverişli bir coğrafyada yaşıyor olmam.İstanbul da bu bisikleti sürecek uygun alan bulmak için araçla taşımak sorun olacaktır.Bense evimden çıkıyorum ve birkaç km pedalladıktan sonra önce Doğanca beldesi ve sonra ver elini Kızılırmak deltası kuş cenneti, araç trafiği yok denecek kadar az ,gerçi hafta sonu olduğu için biraz fazlaydı, bugün gidiş-geliş 82 km lik bir antreman yaptım , Samsun dan gelen 20 kişilik bir bisikletli grup da vardı, hem giderken hem de dönüşte karşılaştım onlarla.

• Beğen
Tepkiler: ayz0067
Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde ... Motorsiklet forumları ücretsiz bilet dağıtmış, bisikletforum sakinleri ise uzaktan garip garip bakmış. Değeri kat kat fazla olan motorsikletleriyle motorseverler ücretsiz girerken bisiklet severler ise 35 ₺ ödemek zorunda kalmış. (İstisnalar elbet vardır)

Bu da böyle bir hikaye :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Road Cyclist

bisikletle gitmeye ne gerek mi var. kardeş amacım zaten bisiklet sürmek. fuar bahane. benim için rota oluşmuş oluyor başka bir şey değil. yoksa arabamda var hamdolsun. ama maksat pedallamak. yedi gün çalışınca maalesef bisiklete zaman kalmıyor. dedim bu sefer binerim lakin yağmur muhalefet etti. hayırlısı.

Geri