Scudo Sports

Motobike Fuarından İzlenimler

@Okan.Y
Ben satış yapan görmedim. Sorduklarım:
Salcano, Sedona, Mosso vs.. Bayi ayarlamaya çalışıyorlar. Son kullanıcıya yönelik birşey yoktu.

Scudo
@Erkan Dilek

31 yaşına gelmişsiniz ama seviyeli konuşmayı öğrenememişsiniz. Birbirimizi tanımıyoruz ve sizin bu tavrınız, üslubunuz çok yanlış. Arkadaşa küfür etmişim gibi bir tavrınız var. Ben ufak bir bilgilendirme yaptım.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Fuarı ziyaret etmeyi çok arzu ediyordum.Fakat sizin yazdıklarınızı okuyunca düş kırıklığına uğradım.

@Emin.U
Bianchi, lapierre, kron gibi markalar satış yapıyorlardı. sedona vs sormadım.
hatta adam kendisi gelip 10 taksite kadar yapıyoruz beyefendi dedi.
bianchinin düz gidonlu bir yol bisikleti vardı 10 kg civarı , fiyatı da makul gelmişti hatta 1050 tl 10 taksit yaparız beyefendi dedi.

@ogulcanislim
diğer mesajlarıma bakarsanız seviyeli insanlara ne kadar seviyeli cevap verdiğimi görebilirsiniz.
bir tane olumsuz mesajımı göremezsiniz.
ayrıca ben de size küfür ettiğimi filan sandım. bir bakayım dedim ne yazmışım, ama kötü bir şey dememişim size. herhalde başka bir rahatsızlığınız var kendinizle ilgili.
sakin olun derim. seviyeli konuşma düzeyimi yorumlayacak durumda değilsiniz.
sen mesajım bulunsun diye eften püften bir mesaj yazmışsın millete, ben de bunun ne denli gereksiz olduğunu belirtmişim sadece olay bu. polemik yapacak bir şey yok.

Oğulcan iyi açıklama yapmışsın orada fuar alanında binaları karıştıran çok insan var. Örnek olarak 2012 senesindeki fuara giderken yolda en az on kişi ne tarafta diye soruyordu hatta iki kişi yarı yoldan dönerken benimle geldi. Ortalık gerilmiş biraz ama gereksiz bir gerilme olmuş. Neyse herkese geçmiş olsun bir fuarda burada bitti. İyi pedallamalar.

@Nihat Gunduz

önemli değil. ben yanlış anlamışım

@Erkan Dilek

Hala gerçek dışı konuşuyorsunuz... Yok mesajım bulunsun diye atmışım falan. Seviyesiz laflar bence bunlar. Her neyse uzatmaya gerek yok bu yaşa gelmişsiniz ve bu yaştan sonra size konuşmayı kimse öğretemez.
İyi forumlar

@Erkan Dilek
Tüh be... Onlara sormadım. Sorduklarımın hiç biri satmayınca :(

Bisiklet aksesuar vs. şeyler için mayıs ayında yurtdışından arkadaşım aksilik olmazsa gelecek. Ona da soracağım isterseniz belli ufak şeyleri getirtebiliriz uygun fiyata ilgilenenlere duyurayım.

Kawasaki ve Fuji bisikeltleri getiren firma LH diye bir bisiklet markası (yanlış hatırlıyor olabilirim, internette de bulamadım) getirmiş ya da ürettiriyorlar emin değilim. Güzel modeller vardı. Getiren firma Melsa sanıyorum. Ama gelin görün ki bisikletle ilgili hiç bir bilgi alamadım. Kendi alanlarına 3 tane dünyadan bir haber eleman koymuşlar. Sokaktan adam çevirsen daha ilgili olur, alaka gösterirdi.

Alman bir marka vardı gözden kaçırmışsınız sanırım, sağlam yol bisikletleri mevcuttu. Unuttum markayı, bir türlü adı aklıma gelmiyor, bilindik bir marka değil benim için. Rottweiler mi öyle bir şeydi.

En ilgimi çeken KTM modelleri oldu.

Şunu bir türlü anlayamıyorum ben biri bana anlatsın.

Cehennemin dibine fuara gidiyorum. Niye benim yılın diğer 364 günü alabileceğim fiyata satılıyor bu ürünler anlamakta güçlük çekiyorum. Yılda bir fuar var, en tutkulu adamlar da gelmiş, şunu versene piyasa fiyatının altına be kardeşim? Ama anladım, amaç satmak falan değil, bunu amaç edinmeyi de niye düşünmemişler anlaşılır gibi değil. Fuar fiyatlarının hepsinden, 3, 5 pazarlıkla daha ucuza alırım her modeli iddia ediyorum. Evime de kargolatırım.

Zaten tüm firmalarda zorunlu gelmişler havası var, çalışanlarda özellikle. Bisiklet dükkanında daha ilgi, alaka görürsünüz. İki mini etekli kız koyunca tamam bu işler, maksat basına fotoğraf, haber.

Özverili olarak bir tek bisiklet, motosiklet derneklerini, klüplerini gördüm.

Bisiklet Gezgini diye bir firma kurdu, 2 Türk, 1 Yunan bisiklet gezgini. Bisiklet Dünyası programında izlemiştim, Tayland'a falan gitmişlerdi. Dünya turu için bisiklet modelleri ve aksesuvarları getiriyorlar, Hollanda'lı bir tur hizmeti firmasının temsilcisi olmuşlar. En hoşuma giden standlardan biri de buydu.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
bu fuarların asıl amacı halka hesaplı bisiklet satmak değil, yurt içi ve yurtdışından bayi bulmaktır. O yüzden tek tek bisiklet bakmaya gelenlerle uğraşmamak adına herhangi bir indirim vs yapmazlar..

• Beğen
Tepkiler: Serdar Unalan
Bisikletliler derneğinin önünde ufak bir shbet esnasında "Hollanda gibi olur muyuz ?" Sorusuna içeriden biri "Yirmi sene sonra belki" cevabını alınca :) biraz yutkunmakta zorlandım.

@ogulcanislim
neyse uzatmaya gerek yok deyip, "bu yaştan sonra konuşmayı kimse size öğretemez" ile bitirmiş olman senin tutarlılığını göstermiş zaten.
anlıyorum ki bir "ergen" ile karşı karşıyayım. susuyorum o yüzden.
bir şey yazacaksan da özelden yaz cevabını veririm.
buradan insanları rahatsız etmeye hakkımız yok.
kendi adıma şimdiden özür dilerim herkesten.

@Oguzhan.Pilgir

Onun bilincindeyim. Ama bayilik ile ilgilenmeyen kişilere de açık bir fuar. Esas amacının yanında bence satış da yapılabilir. Ki yapılıyor zaten. Fiyatı neden cazip tutmazlar onu anlamıyorum.

Fuar ile ilgili beklentilerinizi BISED e bildirebilirsiniz.Katilimcilar ile ilgili daha cok dernekler on planda olmaktadirlar.Bahsi gecen fuarin yapildigi Hall ler genelde dusuk capli fuarlar icin kullanilir.Fuar beklentisi yuksek olursa,uluslararasi olursa bizlerin beklentileride karsilanmis olacaktir.
Bu tur girisimler(katilimci beklentileri) fuarcilar icin onemlidir.Eger fuarin gelismesi yonunde istek ve gorusleriniz var ise bu konuda destek olmaktan keyif ve mutluluk duyarim.

Yurtdışındaki farklı konulardaki fuarlarda bisikletforum gibi sitelerin veya dergilerin editörleri veya müdavimleri video, fotoğraf, röportaj, ürün tanıtımı gibi etkinlikler yapıyor, açıkcası böyle bir şey bekliyordum/bekliyorum.

Gitmeye gerek yok ozaman bedava yol masrafı yapamam izmitten hiiiç gerek yok

Geri