Scudo Sports

motobecane super sprint için önerileriniz.

Çok güzel bir konu, elinize emeğinize sağlık.

Scudo
@ilker akalınlı

beğendiğinize sevindim teşekkür ederim.

gerçekten şimdi iyi olmuş :) tabi sizde beğendiyseniz dahda güzel olmuş:) elelrinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: emre önen
gözüm şu nitto marka pist gidonlarında kaldı aslında ama çok pahalılar bütçemi aşıyor maalesef
daha ucuz yollu olsun diye mtbler için kullanılan gidon boynunu ters kullanarak pist tarzı bir boyun elde etmeye çalıştım. Başarılı da oldu ama bu sefer bisiklet üzerinde çok kalın durdu arkadaşlarda bu yüzden eleştirdiler sanırım.

kesinlikle :) o yüzden bu kadar incelik üstüne 80 li yıllarda güzel kadınların giydiği omuz kabartmalı elbiselere benziyordu :) şimdi çok daha iyi olmuş tabi daha güzeli neden olmasın:)

• Beğen
Çok güzel bir çalışma; uyum, estetik ve işlevselliği birleştirmişsiniz. Bisiklette gözüm kaldı. Tebrik ediyorum.

@EK-73
teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olur inşallah

@Barış TURAN

Bullhorn gidon denedim fakat bisikletin hakimiyetinde zorluk çekiyorum kaza yapmaktan korktum

Ben modifiye edilmiş pedal göbeğini merak ettim. Öncelikle ellerinize sağlık. Nasıl göbek randımanından memnunmusunuz? Ve biraz teknik olarak anlatırmısınız nerden gördünüz yada aklınıza geldi böyle bir sistem?

• Beğen
Şu çinliler müşteri ihtiyacından hağğaaaten anlıyorlar bir kaç mesaj önce bahsettiğim 58 derece ters açılı pista denilen gidon boyunlarından imal etmeye başlamış keratalar hemide 17 dolar
Dururmuyum çaktım siparişi
Gelsin bakalım paylaşırım resimleri
Ahada linki
(link)

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Gidon boynu geldi montajı yapıldı
Bu arada elcikleri değiştirdim şehir ve dağ bisikletlerinde kullandıkları sade kaliteli üstelik ucuz bir elcik
Tornada biraz boyunu kısaltmak gerekti ama güzel oldu
Gidon boynundan bahsetmek gerekirse resimlerden anlaşıldığı gibi oldukça güzel polisaj ve parlatma yapılmış üstelik kararmayı önlemek amacı ile üzerine ince bir vernik tabakası geçmişler böylece hava temasını kesip korozyon önlenmiş fiyatına göre kalitesi çok iyi ben beğendim fixed toplayan yada toplayacak arkadaşlara tavsiye ederim bu tarz ters açılı boyunlar track dropbar gidonlar ile de enfes görüntüler sergiliyor

@emre önen Merhaba, güzel bir proje olmuş. En azından emek vermeye değer bir kadro set. Önceki gidon boynu daha güzel duruyordu bu arada :) Fakat projedeki en hoşuma giden şey, droplar için hazırlamış olduğun plakalar. Gerek orta göbek, gerek drop çalışmalarına bakacak olursak; sanayide güzel bir lazer kesim ve cnc tezgahına sahipsin :) eline sağlık.

• Beğen
Geri