Scudo Sports

Mosso Zeus XT :) [Fotoğraflı Uzun Kadro Hikayesinin Kahramanı Ayağa Kalktı]

Eğer bisikleti asfaltta kullanacaksanız V-fren'e geçmeniz mantıklı olacaktır.Hem ağırlıktan kazanacaksınız,hem fren gücünden,hem ekonomik hem de mekanik olarak daha az sorunlu olan bir sistem.En az yarım kilo hafifletirsiniz,disk sürtme sıkıntısı olmaz,ayarı kolay,ucuz,güçlü v-frenleriyle ölümcül fren gücü elde edilir.Kadro ve maşa uyumlu sonuçta.

Scudo
Carrarpo konunu incelemiştim bu heralde ilaç gibi gelmiştir Allah bizlere de nasip etsin :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
Harbi kıskanılacak cinsden ALLAH kaza bela zeval vermesin seninki büyük emek karşılığınıda kat kat alırsın umarım.:) ayrıca gri lastikler çok hoş durmuştu bendede gri lastik sempatisi var ve kullanıyorum gerçekten çok yakışıyo.

@Sertaç EKİCİ

V freni ben de düşündüm, her açıdan daha mantıklı, fakat jant uyumlu değil, o benim için masraflı olur hem de diskin görüntüsünü seviyorum..

BİSİKLETİN SON HALİ 4. SAYFADADIR.

Bisikletin görselliğine verdiğiniz önem çok hoşuma gitti.Bisikleti güzel gösterecek açıları çok iyi yakalamışsınız,tebrikler.Güle güle sağlıkla kullanın.

• Beğen
@HasanYüksel

işte bu benim için önemliydi :) eskisine göre özensiz olmasına rağmen önem verdiğim konu görsellik, teşekkürler..

BİSİKLETİN SON HALİ 4. SAYFADADIR.

@Murat Ceyhan

eski bir siyah atleti şerit şeklinde kesip sararak uçlarından bağladım, bunu şambriyelle yaparsanız daha güzel bir görüntü olur ki orjinal cırtcırtlı bantlar da satılmakta.

Valla ilk bakışda bir pinarello gibi duruyor.güzel bir bisiklet kadro sade bazen görüyorum bazı kadrolar isimler ,yazılar gereksiz renkler iç içe geçmiş sadelik her zaman iyidir güle güle kazasız sürüşler dilerim..........

• Beğen
@yetkin yılmaz

hocam teşekkürler, pınarello yu iltifat olarak alıyorum, hayran olmamın yanında hep gözümü yormuştur :D

Gerçekten emek verilmiş çok güzel bir bisiklet olmuş. Güle güle kullanın, kazasız pedallar dilerim.

• Beğen
@Burak ÖZBEK

iliğimizi kuruttu cidden :) teşekküler

Allah nazarlardan saklasın kardeşim, çok güzel bir makine olmuş. Kazasız belasız, güle güle kullanman dileğiyle :)

• Beğen
@Berkant.dogan

ortalama 1400 gibi birşeydir, teşekkürler

@Ahmet Can Yakışır

sağol abi hepimizi, teşekkür ettim seninkini de bekliyoruz :)

@Berkant.dogan

kadro çok fazla maliyetli olmadı, sonrasında 600 civarı bir ikinci el bisiklet alıp parçaları kadroya geçirdim, sonra tek tek parça alıp sıra sıra seviye atlatınca bisiklete maliyet arttı, harcadığım miktar 2000i geçmiştir çok rahat, gereksiz parça değişimleri, denemeye gerek olmayan ara seviyelerden dolayı..

Geri