Scudo Sports

Mosso Street Mtr Metrea

@mergin ya alan elbet olacak. en kötü ihtimalle indirime gidilecek yine satılacak bu bisiklet.

Scudo
@Mutlu Yiğit bahsettiğim yani yaygın olarak satılmaz. yoksa mutlaka alan olur.

@Sadettin Z.
Katılıyorum abi. Mosso nedense dağ ve yol kadrolarında gösterdiği özeni şehir modellerinde göstermiyor diye düşünüyorum. Bu arada mosso street metrea'nın fiyatı 5600tl.

Yanlış anlamazsanız affınıza sığınarak aklıma takılan bir noktayı sormak istiyorum. Böyle bir sınıfın yaratılma amacı nedir?

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
@uguryilmaz144

Yanlış anlaşılacak bir durum yokki, beraberce akıl yürüterek doğruya ulaşmaya çalışıyoruz. Umarım Mosso'nun temsilcisi Ümit Bisiklet'ten de bir yetkili bu satırları okuyarak kollektif akıldan faydalanır. :)

Bisiklet üreticileri trendleri takip etmediklerinde pazarda boşluk oluşacağını, bunu da birilerinin çabucak dolduracağını gayet iyi biliyor. Yakın zamanda popülerliği yükselen sadelik ve şıklığı ile öne çıkan fixie/single akımı var malum.

Bu bisikletlerin hedef kitlesinde alım gücü yüksek, farklı olmayı isteyen bir kesim var. Şehir içinde kullanacakları ama farklılıklarını da ortaya koyan zarif bir bisiklet isteyen kullanıcılar için niş bir alanda yaratılmış bir ürün grubu olduğunu düşünüyorum. Hatta bir adım öteye geçip isteğe göre kişiselleştirilebilme imkanı da sunmalı firmalar.

Mühendis kafası fayda/maliyet hesabından başkasını almadığından senin, benim gibilere göre değil elbette :)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
metropolitan ve real kelimelerinden yüretilmiş metrea. gerçek şehirli diye dilimize çevirsek yeridir. sadece şehir içinde ulaşım için kurgulanmış bir vites fren jant seti. jantlar tasarlanırken bizim yollardaki belediyeye ait sanatsal çukurlar düşünülmüş sanki.

Arkadaşlar şimdiden değerli yorumlarınız ici n teşekkür ederim..
Carrao 28 OXIDE 11-V mı Yoksa Mosso STREET mtr mı tavsiye edersiniz günlük kullanmak 5-10 km arası ve haftada bir 25-50 km tür yapmak istiyorum. Bu 2 bisikletin görüntüsüne de aşık oldum ve üzerlerinden inmek istemiyorum gördüğümden beri.. fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler..

Arkadaşlar şimdiden değerli yorumlarınız ici n teşekkür ederim..
Carrao 28 OXIDE 11-V mı Yoksa Mosso STREET mtr mı tavsiye edersiniz günlük kullanmak 5-10 km arası ve haftada bir 25-50 km tür yapmak istiyorum. Bu 2 bisikletin görüntüsüne de aşık oldum ve üzerlerinden inmek istemiyorum gördüğümden beri.. fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler..
Tabii ki mosso. 11 vites yetersiz kalıyor.

Mosso Streert Mtr 12.000 tl civarı fiyatı var.
Şehiriçi asfalt yollarda kullanmayı ve 50 - 100 km'lik turlar yapmayı planlıyorum.
Bu bisikleti görüp deneyebileceğim satan bir yer yok, internet üzerinden almayı düşünüyorum
67 kg 170 boy 77 cm bacak boyum var. Kadro ölçüleri bana uyar mı ?
Metrea donanım ile ilgili ileride sorun yaşar mıyım, bilgi bulamadım.
Yoksa direkt olarak yol-yarış bisikletlerine mi bakmalıyım? Örneğin mosso cavalier sora gibi.
Diğer hibrit şehir bisikletlerini düşünmüyorum.
Satın alırsam sonrasında donanım olarak yükseltme yapmayı düşünmüyorum. Bisikletin ağırlığı benim için önemli; suluk, zil, ön arka aydınlatma, telefon cüzdan koyabileceğim küçük bir çanta haricinde bisikleti ağırlaştıracak aksesuar takmam. Bu bisikleti kullanan bilen gören varsa, yardımcı olursa teşekkür ederim.

Dosyalar

• Screenshot_20220419-152754_Google PDF Viewer.jpg
    Screenshot_20220419-152754_Google PDF Viewer.jpg
    74,9 KB · Okunma: 64
  • SmartSelect_20220419-152651_Google PDF Viewer.jpg
    SmartSelect_20220419-152651_Google PDF Viewer.jpg
    64,4 KB · Okunma: 68
  • CrQYx4-UIAAFBGX.jpeg.jpg
    CrQYx4-UIAAFBGX.jpeg.jpg
    138,9 KB · Okunma: 69
Metrea sehir bisikletleri için tasarlanmış en üst seviye vites sistemi(shimsno öyle konumlandiriyor).metra öncesinde gobekten vites hariç salt sehir bisikletleri için tasarlanmış vites sistemi grup set yoktu.ancak üretimi durdurulmuş durumda .parca tedariğine iliskin resmi sitesinde uyumlu modellerin listesi var(metrea compitable diye aratirsaniz).ayrıca bu konuda en doğru bilgiyi ve sorularınızın cevaplarını shimano müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Metrea sehir bisikletleri için tasarlanmış en üst seviye vites sistemi(shimsno öyle konumlandiriyor).metra öncesinde gobekten vites hariç salt sehir bisikletleri için tasarlanmış vites sistemi grup set yoktu.ancak üretimi durdurulmuş durumda .parca tedariğine iliskin resmi sitesinde uyumlu modellerin listesi var(metrea compitable diye aratirsaniz).ayrıca bu konuda en doğru bilgiyi ve sorularınızın cevaplarını shimano müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Shimanonun Metrea üretimini durdurduğunu bilmiyordum. Metrea grup setli bir bisiklet almamalıyım bu durumda? Bilgim olmadığı için soruyorum. Belki de mosso ile irtibata geçmeliyim.

Dediğim gibi shimano müşteri hizmetlerinden bu konuda daha sağlıklı bilgi alırsınız

bir de metrea parçaları pahalı ürünler . onun yerine 105 set bir yol bisikleti
veya grx 400 lü gravel
ya da deore bulunan trekking tercih etmenizi tavsiye ederim
ama en iyi tercih sevdiğiniz kadrosu size uygun bisiklet .
eğer bütçe sıkıntınız yoksa ve sıkılırsa satarım demiyorsanız alabilirsiniz tabii
çünkü ikinci el de çok tercih edilen bir grup set değil

bir de metrea parçaları pahalı ürünler . onun yerine 105 set bir yol bisikleti
veya grx 400 lü gravel
ya da deore bulunan trekking tercih etmenizi tavsiye ederim
ama en iyi tercih sevdiğiniz kadrosu size uygun bisiklet .
eğer bütçe sıkıntınız yoksa ve sıkılırsa satarım demiyorsanız alabilirsiniz tabii
çünkü ikinci el de çok tercih edilen bir grup set değil

Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bisiklet fiyatları aşırı artmış, yol yada gravel bisiklet bakmakta almakta geç de kalmışım.
Mosso'dan beğendiğim
739 sca 105 17.000 tl
Gvl700 grx 600 22s H 20.000 tl
Gvl700 grx 400 20s H 17.000 tl
Fiyatları bütçemi aşıyor. 2.el almayı da düşünmüyorum.
Cavalier sora 9200 tl
Bi tık fiyat olarak zorlamaz. Bu modeli düşünebilirim yada bi delilik yapıp street mtr' yi alabilirim. Bisikletlerimi satmadım bugüne kadar, umarım satmak zorunda da kalmam. Kullanmaktan sıkılırsam duvara asıp izleyebilirim, yeter ki güzel bisiklet olsun:)

Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bisiklet fiyatları aşırı artmış, yol yada gravel bisiklet bakmakta almakta geç de kalmışım.
Mosso'dan beğendiğim
739 sca 105 17.000 tl
Gvl700 grx 600 22s H 20.000 tl
Gvl700 grx 400 20s H 17.000 tl
Fiyatları bütçemi aşıyor. 2.el almayı da düşünmüyorum.
Cavalier sora 9200 tl
Bi tık fiyat olarak zorlamaz. Bu modeli düşünebilirim yada bi delilik yapıp street mtr' yi alabilirim. Bisikletlerimi satmadım bugüne kadar, umarım satmak zorunda da kalmam. Kullanmaktan sıkılırsam duvara asıp izleyebilirim, yeter ki güzel bisiklet olsun:)

trekking düşünürsen uygun fiyat

bu arada satıcıyla bağlantım yok

(link)

M.Hamza.Afacan
Teşekkür ederim, inceleyeceğim, güzel ve hesaplı bir alternatif👍

Satıcı "ithal üretimdir" derken ne demek istemiş olabilir?
Bisanın 2020 ve hatta 2021 kadroları dışarıdan ithal olarak alınan ve üzerine Bisan etiketi konan ithal kadrolar

2022den itibaren ise kadroları kendi fabrikasında üretiyor. adamın söylediği doğru .

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
bisikletin fiyatı(16bin₺) üstündeki setten daha ucuz, jant seti de metrea. 15-20bin liralık bisikletlerde bile no name çemberli jant kullanıldığını düşündüğümüzde çok uygun fiyatlı
(link)

Geri