Mutlu Yiğit
Aktif Üye
- Tepki
- 16
- Bisiklet
- Bianchi
Tabii ki mosso. 11 vites yetersiz kalıyor.Arkadaşlar şimdiden değerli yorumlarınız ici n teşekkür ederim..
Carrao 28 OXIDE 11-V mı Yoksa Mosso STREET mtr mı tavsiye edersiniz günlük kullanmak 5-10 km arası ve haftada bir 25-50 km tür yapmak istiyorum. Bu 2 bisikletin görüntüsüne de aşık oldum ve üzerlerinden inmek istemiyorum gördüğümden beri.. fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler..
Metrea sehir bisikletleri için tasarlanmış en üst seviye vites sistemi(shimsno öyle konumlandiriyor).metra öncesinde gobekten vites hariç salt sehir bisikletleri için tasarlanmış vites sistemi grup set yoktu.ancak üretimi durdurulmuş durumda .parca tedariğine iliskin resmi sitesinde uyumlu modellerin listesi var(metrea compitable diye aratirsaniz).ayrıca bu konuda en doğru bilgiyi ve sorularınızın cevaplarını shimano müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.
bir de metrea parçaları pahalı ürünler . onun yerine 105 set bir yol bisikleti
veya grx 400 lü gravel
ya da deore bulunan trekking tercih etmenizi tavsiye ederim
ama en iyi tercih sevdiğiniz kadrosu size uygun bisiklet .
eğer bütçe sıkıntınız yoksa ve sıkılırsa satarım demiyorsanız alabilirsiniz tabii
çünkü ikinci el de çok tercih edilen bir grup set değil
Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bisiklet fiyatları aşırı artmış, yol yada gravel bisiklet bakmakta almakta geç de kalmışım.
Mosso'dan beğendiğim
739 sca 105 17.000 tl
Gvl700 grx 600 22s H 20.000 tl
Gvl700 grx 400 20s H 17.000 tl
Fiyatları bütçemi aşıyor. 2.el almayı da düşünmüyorum.
Cavalier sora 9200 tl
Bi tık fiyat olarak zorlamaz. Bu modeli düşünebilirim yada bi delilik yapıp street mtr' yi alabilirim. Bisikletlerimi satmadım bugüne kadar, umarım satmak zorunda da kalmam. Kullanmaktan sıkılırsam duvara asıp izleyebilirim, yeter ki güzel bisiklet olsun![]()
trekking düşünürsen uygun fiyat
bu arada satıcıyla bağlantım yok
(link)
Bisanın 2020 ve hatta 2021 kadroları dışarıdan ithal olarak alınan ve üzerine Bisan etiketi konan ithal kadrolarSatıcı "ithal üretimdir" derken ne demek istemiş olabilir?