Scudo Sports

Mosso Slalom M2

Aykut Subaşı

Forum Bağımlısı
Tepki
449
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar bu bisikleti nasıl bilirsiniz? Resımlerını bulamadım,bulan varsa koyabılır mı?

Scudo
sadece kadrosu satılıyor diye biliyorum İzmir Seda Bisiklet'te satılıyor sıfır fiyatı 300 YTL

(link)

Mosso Dirt Jump Slalom-M2

- 14'' ve 16'' boy seçeneği

- 2.1 kg ağırlık, Box Tubing sistemi

- İyi uçuşlar...

Ayrıca forumdada 2. eli satılıyor 200 ytl

http://www.sedabisiklet.com/u/phts/337_1.jpg

kesinlikle kıyaslayamazsın ben mosso kullanıyorum gayet memnunum bide malesef x11 disk uyumlu sağlamlık derecesi dicek olursan MOSSO tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
bisikleti kullanan tanıdıgım 3 kisi var ve gayet memnunlar konuya gelince türkiyede satılıyormu satılmıyormu bilmiyorum ama almaya meyilliyim nerde nasıl ve ne kadara bulabilirim 2. el satan varsa lutfen bana ulassınlar ozelden mail bırakarak herkeze tesekkurler iyi geceler..

mossoları izmir doruk bisiklette mustafa abi getiriyor. doruk yada seda bisiklette bu kadrolardan bulabilirsin(eğer ellerinde kaldıysa tabi)

google da aratırsan doruk bisiklet yada seda bisiklet diye onlara ulaşabilirsin. ellerinda varsa sana mutlaka yardımcı olacaklardır.

anladm tskrler konu kapatılabilir... yinede 2. el kadro veya tamamen Trial uygun mosso slalom alabilirim..

işte slalom m2 ler her renk ve satışta bulunuyo sanırım :D

(link)

(link)

(link)

ve en hoşuma gideni

(link)

(link)

şok içindeyim mosso birebir:Dama MALİ olmuş:D

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
slalom m2 ler :Dvay be benimkinide beyaz yapsak mı acaba:D

:eek: İşte slalom m2 ler huzurunuzda....

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

sanıyorum firma adı değişmiş gördüğünüz üzere mosso yazısı yerinde mali yazıyo geri kalan lar bire bir aynı...:eek:

bugün almam diyordun noldu??? hehe:D

arkadaşlar fiyatı konusunda bir araştırma yaptım Macar Forinti HUF alış 0,00570satış 0,00700 kadro fiyatı ise 39500 HUF yani tl bazında soracak olursanız 270 tl ediyor ama macaristan satışlı bu kadro nasıl gelir kaça gelir kargo felan orasıı bilemem

walla açıkçası almak ıyı olur mosso ıle aynı en azından renk secenkelerı mevcut paylasım ıcın tskler saygılar ßy Mosso :) prdn Mali :p

Sitenin birisinde 108euro idi fiyatı ;)birde ron olan birim var romanya para birimi imiş;)

Geri