cannondale veya specialized yada corratec veyahut trek dememiş arkadaş mosso ile giant ı sormuş ben iki bisikletin donanımlarına bile bakmadan direk giant dedim. üst donanımlı bir renoyla en boş seviye mercedes siz hangisi alırsınız ? konu bu kadar basit donanıma para vermek isteyen mossoyu alır kaliteyi alayım yarın başıma bi iş gelirse karşımda bi muhattap bulurum diyende giant ı alır. bu benim fikrimdir kimseyi bağlamaz ...
Bu kadar takılmayın bu iki bisiklette donanıma.Bir süre sonra yetersiz gelecek zaten.Bana göre Giant ile Mossoyu karşılaştırmak cidden Mercedes-Benz ve Tofaş gibi olmuş Mossoyu küçümsemiyorum benim daha bisikletim bile yok ancak Giant diyoruz yani destur Adı olan markalar kalitelerinden dolayı, kaliteli olmalarının sebebi de adlarının olması bana göre.Kimseyi mağdur etmezler yani adını sırf adına korumak için de olsa.Tereddüt etmeden Giant'ı alabilirsiniz bence
Bana kalırsa Mosso her türlü iş görür sonuçta 1 sene kron kullandım ben.Bunlar alt seviye olacaklar ondan dolayı çok da uçurum olacağını sanmıyorum.Kron kullandım XC500 esnemedir şudur budur kadro dandiktir gibi şeyler hiçbirisini yaşamadım.Profesyonel değilsiniz anladığım kadarıyla yani vites sistemi çok düşükmüş kadro az esnermiş bunlar bence biraz da psikolojik olacak.Ama Giant'ın adı var bu da size kalmış.Kadrosu daha kalitelidir diye düşünüyorum.Mosso olsa daha dandik diye hissedecek misiniz onu da bilmiyorum gerçi.Donanım olarak Mosso daha iyi.Marka kıyaslaması olarak Giant tek kelime.Kıyaslanamaz.Şimdilik beğendiğinizi almalısınız bence
Kesinlikle.Görüntüsü zaten bence de daha iyi.Ayrıca adı'nın Giant olması psikolojik de olsa insanı etkiliyor elde değil Şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz
Bazi arkadaslar yorumlari tekrar tekrar okusunki iyice anlasin...bosuna tetikte bekleme begendi yapmak icin istedigini alamadin bari birilerini kiskirtma ....umarim anlamisindir niye giant.mercedes niye mercedesse giantta ondan dolayi giant
He suda var mossonun donanimi acik ara onde olsa zaten kimse giant demezdi mosso slx slxt deore vs olup giant tourney olsa ozaman donanimi al derdik ama birbirine yakin olunca iyi kadro ve iyi markayi almak lazim bunu anlatmak istedim ama arkadasin biri hemen muhalefet oldu neyse hayirlisi diyelim