Kazasız belasız sürüşler inşallah Alperen kardeşim. Çok şık oldu bisikletin 🚲@MakRo
Almanyaya gittiğimde almıştım ben linki bıraktım fakat Türkiye gönderimi yok şu an .9 euro idi ben aldığımda.
(link)
Birde ürünlerini kullandığım Red Cycling in gidon bandı var .Fahrrad.de gönderimi var diye biliyorum ama yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.
(link)
bike-components .de Cinelli var.
(link)
Almanyaya gittiğimde almıştım ben linki bıraktım fakat Türkiye gönderimi yok şu an .9 euro idi ben aldığımda.
(link)
Birde ürünlerini kullandığım Red Cycling in gidon bandı var .Fahrrad.de gönderimi var diye biliyorum ama yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.
(link)
bike-components .de Cinelli var.
(link)
Bisikleti bitirdim neredeyse. Dün zinciri taktıktan sonra vites ile uğraştım sonunda en düzgün çalıştığı konuma getirdim ve sıkıntısız tıkır tıkır çalışıyor. Bugün kokpit kısmı, kablo ve tellerin bağlanması ve sonrasında gidon sargısını sarmama ile bitirdim. Her şey yerli yerinde. Neredeyse dememin sebebi özellikle arka tekerdeki sürtme. Ön jantı yok denilecek kadar ucuz almıştım ama ön jant yağ gibi akıyor çok minik dikeyde bir akort kayması var ama her hangi bir sürtme yok. Akort işini yapınca fren bağlantılarını yapacağım şimdilik frenleri takmadım. Zaten tamamen bitmiş olsa da 1 hafta falan seleye oturup test edemeyeceğim. Sürekli maşa başında oturarak çalışma ve uzun zaman sonra 70 km civarı sele üzerinde oturma ve hareket ile sol tarafta küçük dokusal zedelenme çıban durumu oldu. Merhem ve mümkün olduğunca yan oturma (yan otur az yaksın oturuşu) ille halletmeye çalışıyorum.
@ekren gökhan abi sendeki gidon bandından bana da lazım, varsa link atar mısın? Kamuflaj ya haki tonlarında gidon bandı görürseniz yazar mısınız? Bu kamuflaj bant geçen sürüşte yol bisikletinden deneyimlediğim kadarı ile çabuk aşınıp yıpranacak. İlk olarak beyaz gidon bandı sardım fena değil 24 liraya almıştım XLC jelli bant. Bir tane daha alırsam üzerine sararım dolgun olur.
En kısa zamanda dışarı ile buluşturacağım. 229779 dosyayı görüntüle
229782 dosyayı görüntüle
229776 dosyayı görüntüle
Kabloların kadroya temas ettiği noktalarda bu kamuflaj gidonundan artan parçalardan sarım yaptım. İlla ki zaman içinde renk atması boya kalkması yapıyor. Diğer bisiklette o noktalarda kablo üzerinde süngerimsi bir malzeme var her hangi bir çizik oluşturmuyor adamlar düşünüp yapmış. Alttaki fotoğrafta lastik ile kadro arasındaki en yakın nokta güzel bir akort her iki jant içinde şart.
229775 dosyayı görüntüle
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: