Scudo Sports

Mosso Marine

Herkese merhabalar,
Bende Mosso HYD Marine sahibi oldum bugün ilk kez bindim ama maalesef sele borusunu ne kadar sıkarsam sıkayım ağırlığımda ötürü yavaş yavaş aşağıya iniyor bu sorunla alakalı nasıl bir çözüm bulunur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi günler diliyorum hoşçakalın
31.6mm olarak yaylı sele siparişi verdim, gelince yazarım:)
Bu arada bu kadar da kalitesiz bir bisiklet olmaz, belki daha 50km'de ama ön arka kaliperler yağ kaçırdığı için frenlerde ötme sesi vardı, kaliperler, diskler, balatalar değişti, iç lastik patladı.
Tongsheng 750w mid drive takıldı, 48v 22.4ah bataryası var, continental contact urban 20x2.0 lastikler takıldı, iç lastikler de değişti, motosiklet gibi oldu, çok dengeli, çok rahat 35-40 yapıyor :) sağa sola gitnek için scooter misali harika bir şey oldu:)
Merhaba,
Sele borusu kaç mm?

Scudo
Herkese merhabalar,
Bende Mosso HYD Marine sahibi oldum bugün ilk kez bindim ama maalesef sele borusunu ne kadar sıkarsam sıkayım ağırlığımda ötürü yavaş yavaş aşağıya iniyor bu sorunla alakalı nasıl bir çözüm bulunur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi günler diliyorum hoşçakalın

Merhaba,
Sele borusu kaç mm?
Eğer sele borusu karbon değilse sıkabilmen lazım. Bende daha önce buna benzer bir sorun olduğunda vida içeride eğilmişti, yani sıksam da sıkılmıyormuş aslında benzer bir durum mu anlamak için sele kelepçesini sıkan vidayı tamamen çıkarıp uygun gresle takıp sıkabildiğinden emin ol.

Herkese merhabalar,

Merhaba,
Sele borusu kaç mm?
Bilmiyorum, yıllık izindeyim:) bir sürü çap var, kumpasla ölçülebilir de ben de yok:)

Ö@ŞahinDssglm
Öncelikle hayırlı olsun. 2019 modelleri hala 6 vitesse onu 7 vitese çevirip, 7 li 14-34 mega ruble takmanızı, lastikleri schwalbe 20X1.35 ölçüsündeki Kojak veya Maraton ile değiştirmenizi, bilyalı olan orta göbeği rulmanlı shimano ile geliştirmenizi öneririm. Sonrasında canavar gibi bir bisikletiniz olur :)
Rulmanlı shimano hangi model önerirsiniz?

Geri