Scudo Sports

Mosso Legarda 1521 MSM

@armağannazlı
Ben de almıştım yolda bıraktı hocam ışıklandırmaya para harcamak lazım. Sonrasında decathlondan şarjlı ön arka aldım 64 tl verdim. Dünya varmış dedim.

@7haiku
Kardeş ben de de çıt çıt ses geliyordu tam turda 3 kere. Pedal ile aynakol arasına biraz wd 40 sıktım geçti. Yağda olur. Pedallar ses yapıyor genelde yeni bisikletlerde.

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Scudo
@armağannazlı (link) hocam buradaki daha ucuz Keşke bunu alsaydınız birde bisikletinizin Üzerindeki resmini görmek isteriz.

@M.Fatih Çok sağolasın. Hani tek tarafta olunca neyin nesi diye düşündürttü. İstemeyerek yapılacak bir şey gibi değil çünkü :)

Vitesleri sanırım doğru kullanmaya başladım, ses kesilir gibi oldu. Vallahi şu anda çok memnunum. Kadrodaki "o eğim de ne ki" düşüncemi de cevapladınız, soru işâreti olmadan pedallıyorum :) Bu arada ön ve arka far da aldım. Arka 2 çakarlı 1 sâbit, 15 liraymış 10 liraya verdi Ankara' da Emre bisiklet. Ön far da 1 çakarlı 1 sâbit, iki özellikli. Arka pilli, basit, ön de flashla şarj oluyor. Önümü iki bisiklet uzaklığı kadar ancak aydınlatıyor ama bisikletçinin dediğine göre uzaktan fark edilme özelliği iyiymiş. Ürün şu: (link) Sırada pompa, kadro çantası ve göstergede. Göstergeye fazla para vermeden ne alabilirim, kullanıyor musunuz, veyâ başka önceliklerimiz nelerdir.. Bir şeyler aldıkça yazarım ben de.

Kardeş ben de de çıt çıt ses geliyordu tam turda 3 kere. Pedal ile aynakol arasına biraz wd 40 sıktım geçti. Yağda olur. Pedallar ses yapıyor genelde yeni bisikletlerde.

Son cümle sâhibi @Metawox . 'Alıntı' yapmadan yazmışım, karışıklık olmasın :)

@Kubilay Koparan aslında ikiside aynıfiyata geliyor birinde kargo dahil diğerinde alıcı ödemeli :) bisiklete daha taksmadım bugün takıcam bi aksilik olmassa :)

Hayirli olsun kazasız belasız bol pedallamalar :)

@7haiku Bence gösterge ve çantaya çok para vermelisin asıl. Gösterge ben Cateye Velo Wireless Kablosuz Hız Göstergesi kullanıyorum çanta da Zefal gösterge ile ilgili inceleme yaptım bakabilirsin.

güzel bisiklet 227 ile bunun arasında kalmıştım ama 225 alıp modifiye etmeye karar verdim mossonun kadroları iyidir modifiye-f/p düşünenler tercih edebilir antalyada yakınımızda servisi olmadığı için tercih etmedim

Bu arada benim Çin'den malzemeler geldi. Yarın bir kaç adet fotoğrafını atarım. :)

@armağannazlı Barendli elcikler gayet konforlu ve ergonomik.Tavsiye ederim.Birçok arkadaşımızın kullandığı, bilinen bir model.

@Orkovelis Benim paketim de geçen hafta geldi.12 Liraya KM sayacı sahibi oldum.Bazı ürünlerde fiyat farkı azken bazı ürünler için gerçekten beklemeye değiyor.

merhaba bende Salcano CITY FUN 60 V ve Ümit 2863 Magnetic. arasında kararsız kalmıştım ama Mosso da güzelmiş.
Sizce hangisini almalıyım?

Geri