Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Selamlar ben de aranıza legarda pro x21 ile katıldım aynı şekilde internetten satın aldım 51 kadro boy 177 iç bacak boyu 81 üzerine çıktığımda üst boru kasıklarıma baskı uygulamıyor ama tam limitte gidon biraz uzak kaldı o yüzden xlc'nin ayarlı gidon boğazını sipariş ettim sizin boyunuz daha uzun ama benim şimdiki aklım olsa 46 kadro alırdım inip binmesi daha rahat olurdu.
Arkadaşlar ilk başta böyle yazdım fakat şuan memnunum ufak bir iki modifikasyon yaparak (açılı gidon boğazı kelebek gidon brooks b67 sele )bisiklet tam istediğim forma geldi.

Scudo
ARKADAŞLAR BOYUM 167.
BU BİSİKLETLER DAĞ YERİNE ŞEHİR/HİBRİT/TREKKİNG DİYE GEÇİYOR SANIRIM.

RESİMDEKİ BİSİKLETLER GİBİ 28 JANT 46 KADRO ÖLÇÜSÜ BENİM İÇİN BÜYÜK MÜ OLUR. İKİNCİ EL BAŞKA İLDEN ALACAĞIN BULUNDUĞUM YERDE DENEME YAPACAĞIM BİR BİSİKLETÇİ YOK RİSKE GİRİP ALMAYA CESARET EDEMİYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

B0733A36-DEC6-4C8D-A979-E98D842C6384.jpegE6EED42E-FD62-446B-8EE6-1DEE4638AF99.jpeg

ARKADAŞLAR BOYUM 167.
BU BİSİKLETLER DAĞ YERİNE ŞEHİR/HİBRİT/TREKKİNG DİYE GEÇİYOR SANIRIM.

RESİMDEKİ BİSİKLETLER GİBİ 28 JANT 46 KADRO ÖLÇÜSÜ BENİM İÇİN BÜYÜK MÜ OLUR. İKİNCİ EL BAŞKA İLDEN ALACAĞIN BULUNDUĞUM YERDE DENEME YAPACAĞIM BİR BİSİKLETÇİ YOK RİSKE GİRİP ALMAYA CESARET EDEMİYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

326871 dosyayı görüntüle326872 dosyayı görüntüle
iyi olur 51 büyük gelir.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Çetiner
kadroda arka freni takacak yer de yok. Bence kadronu iyi incele. Anca dönüşüm aparatı kullanman gerek, vs.

Göbekleri zaten sormuşsun, göbekler de uyumlu değil. Anlayacağın olmaz o iş, hiç düşünme.

Bir de normal bir kullanıcı için, hidrolik disk çok bir avantaj getirmez. MTB bisikleti ile hızlı manevralar yapacak olsan tabi ki faydasını görürsün ama bir şehir bisikletinde V fren her türlü ihtiyacını karşılar.
açıkçası gözüm korktu ve hidroliğe alışkın olduğum için, direkt olarak hidrolik fren sistemli bir legarda aldım. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

bunun dışında msm maşalar için
Screenshot 2025-05-12 004931.png
resimdeki ürünü alarak direkt taktırtabilir miyim bisikletçide?

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
açıkçası gözüm korktu ve hidroliğe alışkın olduğum için, direkt olarak hidrolik fren sistemli bir legarda aldım. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

bunun dışında msm maşalar için
326958 dosyayı görüntüle
resimdeki ürünü alarak direkt taktırtabilir miyim bisikletçide?

Hayırlısı olsun. Doğru olanı yapmışsın, dönüşüm sandığından daha pahalıya çıkardı. Daha fren ve vites kollarını da hesaba katman gerekecekti.

Maşa konusunda ise bilemedim. Maşa tecrübem yok. Forumda maşa konulu başlıklara sor yada bisikletin kurulumunu yapan ustaya sor.

• Beğen
Tepkiler: yigitcand
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Çetiner
Merhaba uzun zamandır istediğim Mosso marka bisikleti almayı düşünüyorum. İlk baktığım zamanlarda en iyi seçenek 2330du ama şuan piyasada yok gibi duruyor varsa da muhtemelen bütçemi geçer. Bütçe maksimum 19K olacak şekilde Mosso marka şuan alınabilecek en mantıklı FP bisiklet sizce hangisidir? Aklımda pro x24 vardı ama bakınca msm v 2324 ile arasında çok fazla fiyat farkı var ve çok da farklı gibi görünmüyor. V fren ve MSM tercihimdir. Hidrolik olsa da olur.

mosso cavalier 700 sora kullanıcısıyım, ön çatal değiştiricem ölçüleri nedir? konik mi değil mi? bilen var mı?

Ben Mosso kullanmıyorum ancak YouTube'da şöyle bir şey görüp paylaşmak istedim. Umarım uygun konudur ancak Türkiye'de bulunur mu bilmiyorum. 😌

merhaba. Mosso cavalier almayı düşünüyorum. İlk yol bisikletim olacak. Mekanik disk fren modelini kullanan var mı acaba tavsiye eder misiniz?

Merhabalar. Benim Mosso Legarda 2324 MDM H bisikletim var. Buna uygun arka bagaj tavsiye edebilir misiniz?

Son düzenleme:
MOSSO Legarda bisikletimi senelerde kullandım. Kelebek gidonla çok zevkli oldu. Yol bisikletine geçtiğim için pişman değilim ama farklı bir zevki vardı. 21 vites olması nedeniyle uzun yol için pek ideal değil.

İyi forumlar, GVL290 için uygun çamurluk önerebilir misiniz? Bunu düşünüyorum bisiklet için uygun mudur? (link)

merhaba. Mosso cavalier almayı düşünüyorum. İlk yol bisikletim olacak. Mekanik disk fren modelini kullanan var mı acaba tavsiye eder misiniz?
İlk yol bisikletim Cavalier Claris'ti. Çok keyifli bir bisikletti. Kumpas fren vardı Claris model. Kumpas fren varken mekanik diske hiç gerek yok bence.

• Beğen
Tepkiler: Olcayozaslan
Mosso 21 vitesin üstündeki Legarda'larda Mitas lastik kullanmayı bırakıp CST CLASSIC OTIS 700X40C lastiğe geçmiş. Fazla kalın olması nedeniyle bence çok iyi bir seçim değil ama birçok kullanıcıya uyar ve her türlü Mitas'lardan iyidir. 21 vitesli Legarda'lar ile üst modellerin arası biraz daha açıldı.
Merhabalar. CST CLASSIC OTIS 700×40C kaçıncı seviye korumaya sahip bir lastik efendim?

Mrb mosso legarda pro 20 mdm aldım buna uygun kaliteli bagaj tavsiye edebilirmisiniz servis seleye kelepçeli model olur alt tarafta vida yeri yok orayı delip vida yeri yapılmaz dedi bu durumda mecburen seleye kelepçeli bagaj almak zorundamıyım tur düşünüyorum yüksek ağırlıklı heybelwr olacak bu durumda seleye kelepçeli modeller yeterli olur mu

Mrb mosso legarda pro 20 mdm aldım buna uygun kaliteli bagaj tavsiye edebilirmisiniz servis seleye kelepçeli model olur alt tarafta vida yeri yok orayı delip vida yeri yapılmaz dedi bu durumda mecburen seleye kelepçeli bagaj almak zorundamıyım tur düşünüyorum yüksek ağırlıklı heybelwr olacak bu durumda seleye kelepçeli modeller yeterli olur mu
Böyle bir şey işinizi görür. Sadece seleye değil aynı zamanda kadroya da sabitleyebiliyorsunuz arka çatalda delikleri olmasa da. Kaliteli ürünlere göre biraz daha ağır ama yapacak bir şey yok sizin durumunuzda.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ümittt
merhabalar mosso cavalier 700 sora olan bisikletimi single speed yapmak istiyorum yani viteslerle uğraşmayayım yeter // Shimano Sora Fc-r3000 Aynakol 2x9v 50/34t 165mm Siyah // link atamıyorum maalesef ama aynakolum bu 1.vitesi söküp sadece 2.vitesi kullanmak istiyorum yapmam için bir yol var mı

Merhaba 2019 yılında sıfır aldım claris kullanıyorum. Lastiklerle en fazla 700 kilometre yol yaparsınız sonra sık sık patlar değişmeniz gerekecek. Zırhlı lastik takarsanız patlama sorunu yaşamazsınız. Gidon bandı çok çabuk soyulur O da kalitesizdir. Onun dışında her şeyiyle güzel bir bisiklet tavsiye ederim. Alabilirsiniz sonra setli olanı alın. Claris de iyidir

• Beğen
Tepkiler: Olcayozaslan
Geri