Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Var var, ben de aldıktan yaklaşık 6-7 gün sonra aynı durumu yaşadım. Ama tabi basit iş lastik patlaması. (En azından yukarıdaki arkadaşımızın yaşadığı soruna nazaran)

@Alptekin Canatar, geçmiş olsun. Umarım garantiden düzgün bir şekilde yaparlar.
valla hocam sıkıntı ya mülakatım var ders calısmam lazım yok yere can sıkıntısı moral bozuklugu arkadaşın 10 yıllık bimden aldıgı hurda bisikleti 3 ay kullandım banamısın demedi 2020 model bisikletin 15 dakkada lastiginin patlaması canımı sıktı akşam götürecem allahtan aldıgım yerdeki adamlar yardımsever naif insanlar

Scudo
@Halo Hocam Ferrari'nin de lastiği patlar :) Lastik bu, patlar.

hocam işim zor valla 15 dakkada lastik patlayacaksa çok ugrastıacak beni bu durum
O lastikten ya da bisikletten değildir, o lastiğin geçtiği yer ile alakalıdır. Sağlık olsun diyelim.

• Beğen
Tepkiler: Halo
@Halo bende de 1921mdm v var.6ay boyunca yaklaşık 15-20kere patladı.2kere iç lastik değiştirdim.Sonra zırhlı lastik taktım.En iyi tavsiyem zırhlı lastik alman.Hiç uğraşma.Bisikletten soğursun o derece.

• Beğen
Tepkiler: Halo
@Halo bende de 1921mdm v var.6ay boyunca yaklaşık 15-20kere patladı.2kere iç lastik değiştirdim.Sonra zırhlı lastik taktım.En iyi tavsiyem zırhlı lastik alman.Hiç uğraşma.Bisikletten soğursun o derece.
tmmdır hocamdogru diyorsunuz bugün gideyim yaptırayim tekrar problem olursa oyle yaparım sizden yardım alırım hangisi iyi hangisi kotu diye

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Ben de bisiklete giriş 101 olsun diye legarda mdm 2021 v aldım. Üç dört gündür Bakırköy’de 20 kmlik sahil gezintileri yapıyorum inanılmaz keyif alıyorum. Apartmanın kapısından ilk pedallarda yüzüne vuran rüzgar terapi gibi geliyor. Bu giriş seviyesi bisiklet böyleyse orta-üst sınıf bisikletlerin verdiği keyfi tahmin edemiyorum.

İnternet üzerinden mosso legarda 2021 mdm v modelinin satışını yapan hiç bir yer yok galiba. Son zamanda internet üzerinden bu modeli satın alan oldu mu acaba ?

Mosso black edition için düşünceleriniz nedir?

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-06-16 at 19.19.12.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-16 at 19.19.12.jpeg
    151,7 KB · Okunma: 54
merhaba arkadaşlar istanbul eyüp civarında oturuyorum fatihte legarda 2021 v fren bulamadım satıcı hidrolik almamı söyledi ve kadro boyu 46idi. Ben 41i de denemek istiyorum ve v fren bakıyorum malum arada 400 lira fark var. Yakın zamanda sattığını bildiğiniz bir yer var mı ?

@nodrac hocam bu modele bakabilirsiniz isterseniz.
(link)

merhaba arkadaşlar istanbul eyüp civarında oturuyorum fatihte legarda 2021 v fren bulamadım satıcı hidrolik almamı söyledi ve kadro boyu 46idi. Ben 41i de denemek istiyorum ve v fren bakıyorum malum arada 400 lira fark var. Yakın zamanda sattığını bildiğiniz bir yer var mı ?

Merhaba,

Bende 2021 var. İlk aldığımda vites geçişlerinden memnun değildim, ilk ay sonu ücretsiz serviste ayarı yapılınca o da düzeldi artık. Hidrolik fren kullanmadım daha önce ancak daha iyi frenleme için 400 lira verilir bence. Sürekli düz yolda sürerken V fren yeterli gelmişti ama son zamanlarda dik yokuşlarda bana hiç güven vermiyor.

Bugün @Gkt34 ile yaptığımız sürüşte arkadaşına aldıkları 24 vitesten bahsetti. Bizim 21 vites yokuşlarda bazen yetersiz kalıyor, o bakımdan rahatlatıyor 24’teki son dişli. Yine amortisördeki kilit de işe yarıyor demişti. Ağırlık farkı çok mu, dezavantaj yaratıyor mu bilmiyorum ama bence değer yani 400 lira farka bu kadar artı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@nodrac hocam hemen hemen aynılar.Ama legardanın lastikleri daha ince ve 1kg daha hafif.Ve daha ucuz 😊😊

Merhaba,

Bende 2021 var. İlk aldığımda vites geçişlerinden memnun değildim, ilk ay sonu ücretsiz serviste ayarı yapılınca o da düzeldi artık. Hidrolik fren kullanmadım daha önce ancak daha iyi frenleme için 400 lira verilir bence. Sürekli düz yolda sürerken V fren yeterli gelmişti ama son zamanlarda dik yokuşlarda bana hiç güven vermiyor.

Bugün @Gkt34 ile yaptığımız sürüşte arkadaşına aldıkları 24 vitesten bahsetti. Bizim 21 vites yokuşlarda bazen yetersiz kalıyor, o bakımdan rahatlatıyor 24’teki son dişli. Yine amortisördeki kilit de işe yarıyor demişti. Ağırlık farkı çok mu, dezavantaj yaratıyor mu bilmiyorum ama bence değer yani 400 lira farka bu kadar artı.

teşekkür ederim satan dükkan bulabilirsem alıcam inş :)

@Ugur_22 Benim bisikleti aldığım Pedaltürk firması İstanbul içi ücretsiz gönderim yapıyor sanırım, isterseniz bir arayıp sorun.

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Bir sorum olacak, Legarda 2021 Rigit Maşa V Fren, hafif tasarımı ile dikkatimi çekti, donanım olarak da aynı fiyattaki bir çok bisiklete göre daha iyi, (bu işte bir bit yeniği var mıdır? Malzeme kalitesinden çalınmış mıdır? :D) her ne kadar rubledeki dişli aralıkları (14-28) çok içime sinmese de rublenin ömrü dolana kadar idare eder diye düşünüyorum. Daha sonra 9'lu sisteme geçilebilir belki. 28-28 dişli oranı beni yarıyolda mı bırakır? 9'lu sisteme geçmek çok maliyetli olur mu? Asıl sormak istediğim şey ise mosso kendi sitesinde bu bisikletin 1mm zırh korumalı olduğunu belirtiyor. 1mm zırha güven olur mu? Lastik ömrü dolduğunda zırhsız ve daha hafif bir lastiğe geçmek tork ve hafiflik olarak gözle görülür bir etki yaratır mı? Son olarak, beni üzeceğini düşünüyorum ama bisikletin jantları ve göbekleri çukura girme, kaldırım inme/çıkma durumlarında direkt yamulur mu? (Bana öyle geliyor, dediğim gibi bu hafifliğin altında bir bit yeniği arıyorum, zaten şikayetler de olmuş)

Zahmet edip verdiğiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Geri