Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Ras Al Ghul
ne kadar fiyat farkı var dostum.

Scudo
@Ras Al Ghul
Arada yaklasik 500 tl gibi bir fiyat var galiba ve bu fiyat farkina kesinlikle değmez diyebilirim. 24 vitesli ve eksiyetle Altus kompanentli, v frenli 1924 size şehir ve tur için yeterli gelecektir. Aradaki fiyat farkina da diğer aksesuarlarinizi alırsınız.

mosso legarda 1921 bisikletimin pedalının ucunu kırdım. çarpma yok ağırlığım tek noktaya bindi herhalde. garantiden mosso halleder mi? bu şekilde kullanmanın bir dezavantajı var mıdır? 204505

• Beğen
Tepkiler: erman35
@amasseia
:D:D giant tcr 01 disc kom ile aldatıyorum.. valla sızlamadı desem yalan olur.Seviyorum mossoyu ama bu acaip bir makineymiş.. tam tırmanma bisikleti...

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@BurakMehmet ahh ahh bisikletcilerdeki şu karbon sevdasi :acpsnr: yapılır mi hiç Mosso'ya ?

@amasseia
bugün sabah sürüşte.. moralim bozuldu çok yavaşmışım gibi hissediyordum.. 22 segmente 18 pr falan almışım :D meğer hızı hissettirmiyormuş ama tekrar edeyim mosso benim gelişimimde büyük rol oynadı.. Seviyorum mossoyu...

Selamlar, Mosso tca 735 tiagra veya 105 modeli bu haftasonu almayı planlıyorum. Boyum 181-182 cm civarlarında. Hangi beden kadro almalıyım kafam karışık. 56 beden üretilmemiş diye okudum. 55 mi 58 mi almam gerekiyor? Cevap için teşekkür ederim. İyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
@Uğurmt
merhaba
56 uygun olabilir size. 58 sanki biraz büyük.

• Beğen
Tepkiler: Uğurmt
@BurakMehmet
56 üretilmiş yazmışım özür dilerim. Üretilmemiş olacaktı. Cevap için teşekkür ederim :)

@Uğurmt
Muhtemelen 55 kadro olacak size ?

• Beğen
@Uğurmt
merhabalar bende 1.82 boyundayım.legarda 1824 kullanıyorum 51 kadro boyu.Bana biraz küçük geliyor.54 kadro çok daha iyi olurdu.bunu göz önünde bulundurursak şehir bisikletinde bile 54 olabiliyorken yol bisikletinde 58 belkide olabilir size.deneyip almakta fayda var.

• Beğen
@U.Şengün
Denemekte fayda var, haklısınız. Yalnız satın almak istediğim mağazayı aradım, deneyip alabilir miyim diye. Yetkili kişi bisikletler kutulu kuramam dedi. Satın alırsanız kurarım dedi. Dışarıda bir tur atıp geleceğimi ve bunu beğenmedim diyeceğimi zannetti galiba. Ciddi alıcıyız ?

@Uğurmt

Merhaba. Şimdiden hayırlı olsun. 735 105 set 58 kadro var bende de. 190 boyum var. 55 uygun size. Fakat dişli oranlarına dikkat edin. 53/39 dişliler yokuşlarda çok zorluyor. Benim tek pişmanlığım bu.

• Beğen
@Rhodiumm
Teşekkür ederim, iyi pedallamalar.

@Alp Bayrak
Büyük gelir.52 ideal.rahat oynarsin.

@Rhodiumm
Selamlar, dişli oranlarına dikkat edin demiştiniz. Tek tip dişli oranı yok mudur bu modelde, farklı seçenekli dişli oranları da mı mevcut? Sadece 53/39 sizi yorar anlamında mı dikkat edin dediniz?

@Uğurmt
Aynen öyle, dişli oranlari farkli olabiliyor. 39-53 performansa hıza yönelik fakat rampa çıkış için biz amatörleri zorlarken daha yaygın olan 34-50 dişli oranı rampada bizleri daha rahat ettirir.

@amasseia ilginiz için teşekkür ederim. mosso tca 735 105 modelin farklı ruble seçenekleri mi var demek istiyorsunuz? Farklı bisikletlerdeki rublelerden mi bahsediyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, bugün bisikletim şu halde iken aşırı rüzgar nedeniyle arkadaki merdivenlerden düştü. Şimdi viteste bi sıkıntı var. 7.vitese geçemiyorum. İstanbul anadolu yakasında vitesi iyi tamir edebilen ücret konusunda da kazıkçı olmayan kimi tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler20190726_152130.jpg

Geri