herkese merhaba,
merida cw 300,salcano wings hd derken en sonunda mosso 770tb3 almaya karar verdim.daha çok şehir içi orta uzunlukta mesafeler için alacağım.kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim.tasiye eder misiniz.
Merhaba, Mosso Legarda 1924 MSM V mi önerirsiniz yoksa Carraro Sportive 224 V mi? Sanki Mosso kullanılan komponentler açısından biraz daha öne çıkıyor gibi ama karar veremedim. Tavsiye verirseniz sevinirim.
güle güle kullanın.. ben çok severek kullanıyorum cavalierin kadrosunu... Biraz geliştirmek gerekti benim sürüşlerim için.. grupset ve jantı değiştirdim. gayet keyifli oldu.
Sipariş ettiğim bagaj montaj vidaları olmadan gönderilmiş. Sele altındaki deliklere 4m alyan vida uyuyor ama buraya büyük geldi. Kaçlık almam gerekir? (Legarda mdm v)
@BurakMehmet Merhaba, güle güle kullanın süper görünüyor. Jantlar ultegra olmuş grupset 105 galiba.
Jantlari neden değiştirme gereği duydunuz ağırlık için mi? Ne kadar fark etti?
Grupseti hangi seviyeden yukselttiniz?
Ben de Mosso Legarda 1924 MSM V ile aranıza katıldım. Mosso, Carraro Sportive 224 ve Sedona 410 arasında epey gittim geldim ama son kararım Mosso oldu.
@Sanser hayırlı olsun. Sedona da Mosso da üzmez, 24 vitesli güzel tercih yapmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun, iyi gunlerde kullanin. Yakışıklı bisiklet ?
Herkes iyi pazarlar bende 1821 msm h modeli var arka rubleyi 14-34 megarange ile degistriyim mi orjinal halimi kalsin karar veremedim sizin fikriniz ne olurdu
Bende mosso legarda 1921 mdm alarak aranıza katıldım arkadaşlar.
- mdm aldığım için çok memnunum. çok hafif bisiklet maşallah kendi gidiyor. arnavut kaldırımlı yollarda eldiven vs bir şekilde idare ediyorum. günlük işe gitme güzergahımın %75'i bisiklet yolu zaten.
- keşke 24 vitesde de mdm seçeneği olsaydı.
aldığım gün mü oldu aldığımın ertesi günü mü oldu bilmiyorum aynakol darbeyle yamulmuş. düzelttirdik. 4. günde iç lastik patladı yama yaptırdım. 1. ay bakımına kadar hurdaya çıkarmam inşallah aşırı şansızım galiba
@janko35 oncelikle hayırlı olsun. Tüm şehir bisikleti alacaklara MDM öneriyorum ki siz de mdm almissiniz. Sehirde kullanılacak bisiklet için msm gereksiz ağırlık oluşturuyor.
hayırlı olsun @janko35 bende msm var buna rağmen hafif geliyor bana taşırken.
şansına yolun çoğunluğu bisiklet yolumuş.Başka büyük sorun olmasın hepsinin çaresi var merak etme.böylece nazarı/gözü atmış olursun en azından