Yeni sele aldığımdan eski adaptörlü sistem sıkıntı çıkardı 3 tane mandal denedim hepside geriye doğru kaçırıyor yeni sistem sele alacağım çapı kaç olmalı
Legarda 1821 satın almak istiyorum. Tur bisikleti olarak kullanacağım. (link) linkteki ürünü alacağım fakat uyum problemi yaşar mıyım? 33mm kalınlığa kadar olan sele borularıyla uyumlu yazıyor. Sele borusu kalınlığını bilen var mı ?
@halil45tr Sağ olun.Geçici olarak orjinal olmayan bir kadro kulağı taktık aslında oraya ama pek sağlıklı olmadı.Tek vidayla tutturduk.Diğer deliğin yeri tutmadı.Kadroyu ya da kulağı delmem gerekiyor ayrıca arka aktarıcının açısı biraz bozuldu.Eskisi gibi hızlı vitesler geçmiyor ama idare ediyorum.Hakem heyeti işi çok çetrefilli sonuca varacağınıda düşünmüyorum.Telefonları dahi açmıyorlar 5 6 defa aramadan sonra açılsa dahi mail atın deyip geçiştiriyorlar.2 2.5 ay oldu ne maillere cevap verildi ne de servise yedek parça geldi.BÜYÜK REZALET FARKINA VARILSIN!!
@BugAdam ölçüyü kalınlaştırayım diyorum biraz daha tutunma açısından bu şekilde en ufak bir hamlemde sağ sol yapmak zorunda kalıyorum yani yüzey alanını biraz daha genişletmeyi düşünüyorum