Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@BaranGL Markasız ürün galiba, şunun aynısından (link)

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
@35burak45 Merhaba. Önümüzdeki hafta bu bisikleti almayı planlıyorum, genel olarak görüşleriniz nelerdir? Ve boyum 1.80, 51 kadro bana uyar mı? Teşekkürler :)

Merhaba
Boyum 183 kilo 91.
Mosso legarde 1721 mum almak üzereydim. Bisikleti sadece haftasonu park vb yerlerde kullanacağım.
Ayrıca bısıklete çocuk koltuğunda takacağım.
Böyle olunca taşınan yük 110 115 kıloyu buluyor.
Bu bisiklet bu ağırlığı taşırmış sıkıntı yasarmıyım.
Tesekkurler.

@na1106 taşır ama belli zamanlarda akort ayarına ve lastik havasına bakın . Kadro ile ilgili sorun yaşamazsınız zaten

Hava ayarını benzinlilerimi yapıyorsunuz. Kaç hava vurmam lazım. Patlak önleyici sıvı bunlarada oluyorum.
@inziva

@na1106 bir pompa ve lastik tamir seti alarak basınç ve tamiri kendiniz yapabiliriniz. Zaten lastikleri artk söküp takmak çok kolay. Ama patlak önleyici varmı bilmiyrm.

2 yıldır 1521 v frenli modeli kullanıyorum. Çok memnunum. Tek sorun amortisör. Hiç kullanmadım. Araziye girmeyecekseniz düz maşalı modeli tercih edebilirsiniz.

@Borazdek ben de bir ay önce düz maşa mosso 1621 aldm. Fazla takatuka yolunuz yoksa mutlaka düz maşa tercih edin. Bisiklet hafif ve çok güzel akıyor.

Sanırım 1621 msm v alacağım. Maşa farklı galiba sadece

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar legardalardaki aynakol kac dişli.. 24 vitesli olan modelindeki shimano ty 501 aynakol?

@Ergün E. Merhabalar mode maşa nasıl? Memnun musunuz?

Mosso kullanıcıları olarak strava clubu kuralım.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Pharmacist1649
Geri