Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

HYD ifadesi Hidrolik demek Mekanik olduğunu sanmıyorum fiyatlar o sitede uygun ama imkanın varsa bizzat gidip bayide bakmanı öneririm.

Scudo
@QEXEC

Teşekkür ediyorum bilgi için akşam çıkışta en yakın bayi nerde varsa oraya gidip bakmalyım .

BL-M395-W White Version demekmiş :D

@QEXEC

Amazondan satış ve parça özelliklerine baktım hidrolik olarak gösteriyo :harika:

@Buraktasci

Nakitte 800' e zorla :)

@Buraktasci

eğer öyle çok dağa bayıra çıkmayacaksan bunu alma derim. onun yerine şehir bisikleti ya da legarda bak bence. genelde şehir içinde ya da sahil kenarında kullandığımız için bisikletleri dağ bisikleti alarak hata yaptığımı sonradan anladım. tabi bu benim fikrim :)

@okimya

Tabi bu da bir fikir ama ne biliyim şuan için hani aklımdaki seçeneği azaltmışken diyorum alıyım artık :)

@QEXEC

Direk keş para diyim hemen 800 veriyim abi ilk biiskletimiz falan :):):harika::islik:

@Buraktasci bende aynı şekilde ulan alayım artık ya bak hoşuma gitti falan dedim aldım raceline memnun değil misin diye sorarsan memnunum. ama şöyle bir uzun yola çıktığımda beni geçemeyen arkadaş şehir bisikleti alıp beni geçmeye başlayınca dedim noluyoruz :D legarda 1521 hyd bir buna bak derim ben

@okimya

:D:D Peki farkı nedir bunun hani 2 kilo daha az ama merak ettim çok büyük fark varmı yani yada binmeden anlayamıcam :)

@Buraktasci
yani şöyle diyim yokuş çıkacaksan, dağda ya da ormanda gezeceksen direk bunu al ama işte sahilde sürmek şehir içinde kullanmak için şehir bisikletini tercih daha iyi olur. arada ki fark kilo ve tekerleklerde ki ebat farkı bunu da pedal çevirirken anlıyorsun :)
urlaya giderken biz mesala benim bisiklet kamyon gibi oluyor yol bisikleti taksi :D
dediğim gibi senin kullanımına kalmış bir şey ama almadan önce her ikisine bin öyle al

• Beğen
Tepkiler: Buraktasci
@okimya

Fazlasıyla yokuşlu yollarım var iş ve ev arası birde kilomdan dolayı dağ bisikletini tercih ediyorum :D:D:D

Bende arkadaş direk bu bisikleti yazdı diye ses etmedim ama eğer çok dağ bayır gezmeyeceksen ki bu bisikleti bile alsan dağ bayırda zoom maşa seni tatmin etmez eden de bu bisiklet fiyatı legarda 1521 al oda süspansiyonlu ve attırıcı takımı ön arka altus 650 te felan alırsın ama uzun yokuşlar iniyor kiloda 100 ün üzerinde ise V firen sıkıntı yarayabilir.

@QEXEC

Kilom 117 yani dağ bisikleti benim için en uygunu olucaktır

Merhaba Arkadaşlar
mosso 730TCA TIAGRA hakkında görüşleriniz nelerdir fiyat performans açısından uygun duruyor

(link)

@Buraktasci Walla sen bilirsin üstat kadro 200 kiloyuda taşır tercih senin.

@myurtgezer

Olsada yorum yazsak üstat :D

ben yol ve dağ karması bir model olan şu linkteki bisikleti çok merak ediyorum bütün mosso konularını okudum pekte bilgi bulamadım. (link)

bilgisi olan bir yorum yaparsa sevinirim iyice havalar ısınınca bunlardan bitane almak istiyorum ama fikir sahibide değilim.

@yaboga Mosso'nun bu modeli hakkında mı yoksa genel olarak bu tarz bisikletler hakkında mı?

@lealtad o linkteki modeli hakkında ya aslında bende şuanda bir mtb var 10 15 km kadar yol bisikletine bindim nerden bindim arkadaş bi gıdıklanma başladı ama ben biraz ağır olduğumdan lastik konusunda çok sıkıntı bide ben bisikleti köylere göl ve nehir kenarlarına sürdüğüm için yol bisikleti bi yerden sonra bana binecek tecrübe ettim bu yola benzeyen dağ bisikleti karışımı tam benlik dedim ama nasıldır bilmem mosso marka olarak iyi gibi çoğunluk iyi yorumlamış.

Cyclocross genel olarak tercih edilen bir tarz aslında. Bence markada modelden ziyade 'cyclocross' olarak arama yap. Arşivlerden eski konuları incele, aradığın çoğu soruya cevap bulacaksın;) Bu konuyuda yorumları dikkate alarak incele mesela..

Cyclocross vs Şehir/Tur? - BisikletForum

Geri