Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@çağrı can

Hocam nereye götüreceğimi de bilmiyorum Ümit bisikletin servis noktalarından birine götüreyim, satıcı çok berbattı kurayım derken rezil etti, küfürlü konuşmalar pazarcı ağızları bir de çalışan eleman çocuğa kızıp, bana kurmaya çalıştığı bisikleti betona sert bir şekilde fırlattı, ben de ısrarla almadım tabi o bisikleti, bir de üstüne üstlük suçlu benmişim gibi bir araba laf aman Allah uzak dursun bunlar nasıl satıcı bisikletçi....

Servisini bilmem ama almakta mesele bu markayı, satıcılar sıkıntı baya, işimiz düşmesin bir daha yeter, kurmayı da evime yakın Delta bisiklet var ama servis garanti olayı işte servis ücret almaz her halde diyerek diyorum...

Hocam peki biz kurarsak nasıl olur, yani kutusunda yetkili servis dışında kurulursa garanti bozulur denmiş, Ulus'takiler satıcı ulusa bir daha gitmem, Ümit bisiklet servis noktaları var sitesinde ama evime yakın yok dediğim gibi, evime yakın Delta bisiklet var, 10-20 liraysa yine iyi harcadığım yol parasına değmez servise gitmek tabi dediğim garantiye sorun olmazsa...

Scudo
Hocam ben alırken YİBA'dan garanti belgesi falan almadım. Kanun için önemli olan faturadır gerisi hikaye. Delta yakında ise en iyisi oraya gitmen olur. Garanti konusunda kafan rahat olsun. Önemli olan zevkle binmek. Bu alet zevk işe para işi değil. Zaten mossonun sitesine bakarsan servis ağı falan yok. Ben bir bilgi bulamadım ve hatta eposta ile sordum ankara servisini, adamlar tenezzül edip cevap vermedi. Bisiklet güzel ama o kadar. Başka bişi bekleme mossodan :D

@çağrı can Usta mosso'nun yok ama Ümit bisikletin var, servis noktaları Ankara örneğin Batıkent'te bir yer Sincan'da bir kaç yer var, distirübitör de onlar ya, valla kurulum için kargoyla alanlar kendileri yapıyor, yani birçok kişi kendi yapıyor gerçekten onun için bu yerleri oralara kadar gidip de sokak sokak adres aramak bana da çok mantıklı gelmedi şimdi. Bu arada bende sitesinde ki numaraları aradım açan olmadı bir kere...:)

Mosso istanbulda yetkili bayisi yokmu ? internet sitesinden sadece ankara gösteriyo

@Buraktasci Ümit'ler de mosso servisi olarak geçiyor bunları kulanabilirsiiz

@lealtad

Teşekkürler mosso almaya karar verdim fiyatıda uygun geliyo haftasonu inşallah bende pedal çevirmeye başlıcam:harika:

@Buraktasci
Hayırlı olsun:harika: Kazasız pedallar:)

• Beğen
Tepkiler: Buraktasci
@lealtad

Ben İstanbulda Metin bisikletten aldım bakırköyden. Mosso iyi F/P olarak bu sene.

• Beğen
Tepkiler: Buraktasci
@QEXEC
Ben ikinci el temiz aldım. f/p olarak çok iyi geldi banada. Semt olarak nerede oturuyorsunuz?

@lealtad

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah Bahçelievler de oturuyorum ben 770 Acera yı 1.250 ye aldım nakit ben ama zorlasam 1.200 e alırdım.

@lealtad

Eyvallah üstat öyle tura felan katılamıyorum ben çalıştığım için yanlızca pazar günüm var oda çoluk çocuk vakit geçiriyoruz zaten bisikleti de biraz olsun hareket maksadıyla işe gidip gelirken kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@QEXEC
Sen bilirsin kapımız hep açık:)

• Beğen
Tepkiler: QEXEC
Düşündüğüm bisiklet bu ufak bir kaç yorum alabilirmiyim ?
29-wildfire-hyd-900x700.jpg özellik.jpg

@Buraktasci

Sen anakarada online satış mağazası var .net ile biten oraya bakıyorsundur belki orijinal site burası.

(link)

• Beğen
Tepkiler: caner1405
@QEXEC

Orjinal sitesi çalışmıyodu ve şuan açabildim sanırım benim dediğim bisiklet ve fiyatta burda yok ?

@Buraktasci

Çalışıyorda ana ekrana taıtım koymuşlar o bozmuş daha önce sıkıntı yoktu direk link yaz geçer mesela senin söylediğin 26 MTB katagorisi linki bu.

(link)

Tümü için; (link)

@QEXEC

26" olarak göstermiyodu diğer sitede ona kandım birazda ben 29" bakıyorum neyse yine bakmaya devam 850tl bütçeyle birşey bulamadım daha :kötü::kötü:

@Buraktasci

Para nakitse 29 WILDFIRE HYD alırsın. Baktığın doğru ben yanlış bakmışım.

@QEXEC

Para nakit site fiyatı 940tl birde mekanik disk firen sanırım

Geri