Scudo Sports

Mosso Fire - Yeni bisikletim (kadrom)

@bts.elektronik

Selam, CM SL den son derece memnunum zaman zaman fren pabuçlarınını ayarını değişince ötme sorunu oluyor ama bir süre sonra alışınca geçiyor.
Bazı kronik sorunları olabiliyor ama cantın huyunu suyunu öğrendikten sonra önemli bir olay yok.

Yedek parça konusunda endişelenme, telleri falan bulunabiliyor, rulmanları da kolayca bulunuyor.
Cant yamulur falan diye korkma (ben de çekiniyordum almadan önce) acaip sağlam ve dayanıklı çemberleri var scandium dan mamul :), o kadar extrem yarışlar koştum, kilolu hallerimde yarıştım banamısın demedi valla, Seramik yanaklarda çok dayanıklı...

Son olarak SLR güzel cant öneririm, ama sen iyice hafifletmek istiyorsan önerim DT swiss 190s seramik rulmanlı göbeklerle (hatta daha iyisi tune göbeklerle) stans ztr olimpic ve revo telli bir set öneririm, Slr a göre 100-200 gr kazanabilirsin, ancak yarışmayı düşünürsen SLR daha iyi, ben de ilerleyen zamanlarda SLR düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
Scudo
bir iki gün sonra bende topluyorum aynı kardonun 16 olanından full xt hidrolik
rigida db xt göbekli jant seti psylo ağır ama sağlam
yakında fotolarda geliyor

Hadi hayırlısı İlker'cim merakla beklemedeyiz......

Bir bisiklet bir insana bu kadar mı uyum içinde yakışır yaa:)?
http://img107.imageshack.us/img107/3886/63891819xu7.jpg

Abim ya güzel günlerde eskit inş!;:)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
wow.. çok güzel görünüyor Allah sahibine bağışlasın:)

kazasız belasız günlerde kullan abi sana iyi dereceler getirmesi dileği ile bir de doğru söylemek gerekirse nedendir bilmem kadronun boyası bi garip geldi bana

• Beğen
son dakika kararı ile 2008 ön ve arka atırıcı takılmıştır xt

abi bisikletin hayırlı olsun sorması ayıp bu ilk fotoda o bisiklet nasıl duruya yaw nereye dayalı anlayamadım benden önceki mesajlarda bi arkadasımız falanda sorduysa kusura bakmayın bütün mesajları okuyamadım

• Beğen
@geotech emre

Burda bisikleti iyi dengede tutarak hemen kaçıyorsunuz arkadaşınız da çekiyor, sonra hemen tutuyorsunuz düşmeden :D
Teşekürler Emrecim...

çok güzel makina güle güle kullanın bol bol pedallar 2009'da.

Geri