Scudo Sports

Mosso Cavalier Claris

Daha önce yol bisikleti kullanmadım ama geçmeyi de çok istiyorum fakat genelde şehir içinde sürüyorum bisikleti. Ekip vs olsa turlara katılmayı istiyorum. Sizden bu bisikleti alırsam, geleceğe yatırım açısından şehir içinde de kullanabilir miyim bir süre ekip vs bulana kadar , yoksa abes mi kaçar ? Tecrübelerinizden yola çıkmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
Daha önce yol bisikleti kullanmadım ama geçmeyi de çok istiyorum fakat genelde şehir içinde sürüyorum bisikleti. Ekip vs olsa turlara katılmayı istiyorum. Sizden bu bisikleti alırsam, geleceğe yatırım açısından şehir içinde de kullanabilir miyim bir süre ekip vs bulana kadar , yoksa abes mi kaçar ? Tecrübelerinizden yola çıkmak isterim.
Abes olmaz.Her yerde rahat kullanırsın. Yol bisikletine geçince şehir bisikletinin yüzüne bile bakmazsın.

Abes olmaz.Her yerde rahat kullanırsın. Yol bisikletine geçince şehir bisikletinin yüzüne bile bakmazsın.

Cevabınız için teşekkür ederim değerlendireceğim. Eğer hala satılmamışsa bir bakalım duruma. Şehir açısından yakınız zaten. Forumda da güvenilir biri kendisi tabii takip ettiğim kadarıyla.

Cevabınız için teşekkür ederim değerlendireceğim. Eğer hala satılmamışsa bir bakalım duruma. Şehir açısından yakınız zaten. Forumda da güvenilir biri kendisi tabii takip ettiğim kadarıyla.
Tek ekstra tavsiyem şu olur. Güzel, iyi yol tutan bir çift lastik(maşaya, janta uyumlu ise 28 mm yi şiddetle tavsiye ederim) ve kaliteli pabuç alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın.

• Beğen
Tepkiler: Rhapsody
@Rhapsody merhabalar, satılmadı ama ölücü çok, onlara da ben vermek istemiyorum.

Hayırlısı bakalım.

Bisikletimden çok memnunum, her zamanda savundum Cavalier'i bu forumda, sınıfının en iyisi diyebilirim. Benden alın ya da almayın ama mutlaka bir fırsat verin derim Cavalier'e.

Rezerve Edildi:

(link)

Alıcı, parayı denkleştiremediği için satın alınamadı.

Bisikletim tekrar satışta.

dostum merhaba
uzun yıllar sonra tekar bisiklete dönüyorum. o yüzden bisiklet arayısındayım. hatta ilk defa MTB yerine yol kullanacağım.
15'inde bütçem belli olacak. satılmamış olursa ben alayım

• Beğen
Tepkiler: amasseia
dostum merhaba
uzun yıllar sonra tekar bisiklete dönüyorum. o yüzden bisiklet arayısındayım. hatta ilk defa MTB yerine yol kullanacağım.
15'inde bütçem belli olacak. satılmamış olursa ben alayım
Merhabalar, tabii ki, kısmet bakalım👍

Arayan, soran kapora veren çok oldu, kimi parayı denklestiremedi, kimi alakasız fiyata almak istedi, kimi 50 TL için vazgeçti...Olmayınca olmuyor.

Güncel ilan:

(link)

Bisikletim satıldı, başlık kapanabilir.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve specific
Geri