Scudo Sports

Mosso cavalier 700 claris

Emirazraa

Üye
Tepki
3
İsim
Emir
Bisiklet
b'Twin
Herkese iyi akşamlar.
Konularımı okuyan bilir bu aralar yol bisikletlerini araştırıyorum.
Btwin 500'e bakıyorum ama o fiyata da başka bisikletler bulabilirim diye düşünüyorum.
Mosso Cavalier 700 Clarıs bisikletini buldum ve çok beğendim.
İkisini kıyaslarsak sizce hangisini almalıyım ?
Hangisi daha iyidir ?

Scudo
@Emirazraa ayni konu forumda mevcut o forumu inceleyin yeni konu acmak forumda kirlilik olusturur.

• Beğen
Tepkiler: taskin90
@Emirazraa b twin dedin snra bianchi dedin sonra focus giant dedin şmdi mosso diosun hız vs de diosun arada. Bak arkadasım focus ile giant ı çıkartsan digerleri aynı seviye aynı hızı yapan bisikletler görüntüsü hosuna gideni al forumda arama yap yeni başlık açma lütfen

nuruasakir
Siz de haklısınız ama konu açarak daha hızlı yardımcı olunabileceğini düşünüyorum

Bu - (link) - bisikletin ikinci elini almayı düşünüyorum. Edindiğim bilgilere göre alacağım bisikletin grup setinin en azında Tiagra olması daha iyi olacağını söylüyorlar. Acaba bu bisikleti alıp grup set yükseltme yapmam akıllıca olur mu? Olmazsa diğer seçenekleri belirtebilir misiniz? Yani bu fiyat bandında ikinci el hangi bisikletleri önerirsiniz?

Bu arada yol bisikletine yeni başlayacağım. Bisikleti üniversiteye giderken toplu taşıma ile birlikte kullanacağım. Eve gidiş yolunda biraz rampa olacak. Rampada sıkıntı çıkarır mı bu bisiklet?

(link) ile konuştum peşin alım için %10 indirim yapacaklarını söylediler. Bu da 2070 TL'ye denk geliyor. Pazarlıkla 2000 TL'ye alırım galiba.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@CiginCamlikLee corelli kr100 modeli claris set ve fiyatı 1600 tl hem de sıfır . Biraz bekleyin . Çok parayı boşuna vermeyin kalanına aksesuar alırsınız .
(link)
Buraya sordum daha gelmedi tükendi yazdığına bakma dedi .

50-34 ayna kol 30-11 ruble var claris 2018 de (r2000) hiç kondisyonunuz yoksa bile iki ay sonra düz duvara bile tırmana bilirsiniz.

Söyle temiz ikinci eli düşşe tadından yenmez

Arkadaşa bu aletin tourneyli modelini 850 liraya aldık, çok memnun görünüyor. Claris tabi ki de tourneye göre daha üstün bir set ancak ikinci el alacak arkadaşlar 1200 1250 den yukarısını düşünmesin bu alet için :(

Mosso cavalier 700 claris 2016 model aldım. Kadro kulağı sorunu var. Bulamıyorum. Var mı yardımcı olabilecek? Şimdiden teşekkürler. Kazasız sürüşler...

Geri