Scudo Sports

Mosso başkası için üretip satamadığı kadroları Mosso olarak mı satıyor?

@Hamit E. stickerlar kabartı evet fakat altında başka bi marka olsa yazıların altında anlaşılmaz mıydı bir dikdörtgen şeklinde kabartı yok ki yazıların kabartısı var boş konuşuyorlar laf olsun diye bendede tca 735 var maşayı çizdim yanlışlıkla mosso nun yazısı gitti altında başak bir marka çıkmalıydı o halde çıkmadı mosso boyandıktan sonra yazıları yapıyor uzerıne vernık atıyor o yuzden kabartılı ayrıca mosso kadroyu kendısı yapmıyor mosso da hemen hemen her bisikelt markası gibi dışarıya yaptırır kadroyu satın alır fabrıkada kutulaştırılır bırlestırılır benım kadrom çatladı orta göbeğe yakın bir yerden kaza esnesında değil esneklikten sanırım bırde fabrika hatası oldugunu dusunuyorum ıletısıme geçtim ve bölgemın sorumlusu benı 2 hafta kadar bekletti sonra kadrom geldı adam çok ıyı bırıydı sohbet ettık vs ıyı kalplı fabrıkayı değil de müşteriyi düşünen tipden neyse kadroyu bıraktı bana dedi toplayınca eskı kadroyu alırım bır ara sonra gran fondo marmara da stand açmışlardı orada denk geldık sohbet ettık eldiven hedıye etti filan böyle iyi insanlar var içlerinde gelelim asıl meseleye işin özeti boş konuşmasınlar bazı markalar o yazıları da boya şeklinde yaptırıyor belki bizimkine yapılan daha ucuzdur ktm lerde dırek boya kabartma yok kadro kulağı neden dayanıksız üretılmıştır zorlayınca kadro kırılmasın diye biraz dayanıksız malzemeden üretelım 2 bın lıra yerıne 50 lıra masraf çıkarsın bu kabartmalar da kadro çizilirse yazılan çizilsin kadronun boyası çizilmesin çizilirse kadro paslanır çünkü şahsi düşüncem katılan katılır katılmayan katılmaz :)

Scudo
MOSSO ya guvenilmez zaten. Acilimi su sekildedir ve motorsiklet surucusu olmayanlara cephe almak icin kurulmustur:

Motorsiklet Surmeyenleri Surundurme Organizayonu - MOSSO

Aslinda Tayvan'da uretiliyor ve Tayvan menseili gosterilmesine ragmen Turk firmasidir. Sahibi kucukken babasinin bisiklet almadigi ve akranlarinin bisikletlerini paylasmadigi daha sonra sanayide ciraklik yaptigi donemde motorsikletlerle tanisan, motorsiklet dunyasina askla bagli oldugu kadar bisiklet dunyasindan nefret eden deli ve seytani dahilerdendir.
İlk piyasaya suruldugunde emsallerine gore ucuz fiyatlarla pazarda yer edinmiştir. Asil amac alt kadro borusuna yerlestirilen ozel çip sayesinde bisiklet kullanicisi profilini, izlenen yollari, kullanim sıklıgını belirleyerek, bisikletli harekati engellemek icin istatistik verileri toplamaktir. Kabartma yazi bir cesit nano teknoloji ile tetiklenen guclu bir patlayicidir aslinda. Gunu geldiginde kadrodaki cipten verilecek sinyal ile 20 km hiza ulasmis olan tum mossolar suruculeri ile birlikte imha edilecektir. Bu oyle bir maddedir ki kazinma zimparalama gibi etkenlerle tepkimeye girmez ve patlamaz! Bu nedenle tum MOSSO kullanicilari en kısa surede kadrolarindaki her turlu kabartili yazilari kazimalidir.
Bunu farkeden batili bisikletciler MOSSO dan uzaklastikca satilamayan MOSSO lar daha da artan sayida Turkiye'de pazara sunulmaktadir...

Aman yareppim! Neler donuyor global dunyada ve masum bir bisiklet uzerinde dahi! Aman diyim arkadaslar :p

Oyle veya boyle, sehir efsaneleri dolasacak, herkes icine sinen, kesesine uyan bisikleti alip surecek, ucuz veya pahali bisikleti olan pek cok kisi kendisinde olmayan bisiklete dair bilmislik taslayacak veya sacmalayacaktir.
Sür gitsin yahu :)

@suat akman
Harbi Efsane yorum olmuş yani :D

• Beğen
Tepkiler: suat akman
2015 den bı konu hortlatayim Kayseri de kot satan yer neresi üstadım hatirliyormusunuz

Geri