Scudo Sports

Mosso alv 201 kadrom çatladı

Scudo
Bu fotografı yerli yabancı kaynaklarda özellikle mosso diye belirterek paylaşın bence, ne demek garantisi yok diye birşey yapamamak. Can taşıyor bu parasıyla yap bir şekilde. Şu görüntüden sonra asla Mosso almayı düşünmem ben, 3 kuruşluk servis hizmeti yüzünden umarım daha çok kişinin fikrini değiştirip zarara girerler.

Geçmiş olsun dostum. Umarım daha kaliteli bir bisiklete sahip olursun. En azından arkadaşın da dediği gibi 35-40 km hızla yokuş aşağı inerken kopmamış :)

bende aynı düşüncedeyim o yüzden paylaşım yaptım

sağolasın dostum

catladığı zaman mosso bisiklete foto göndermiştim beni servislerine yöneltmişti serviste bana kaynattıralım dedi gayet başarısız bi servisleri vardı

Servislere asla bulasmayin! Servisler berbat. Ümit Bisikletin merkezine gidin. Ankara'da Ostim'de mesela.

bu kadroyu almayı düşünüyorum ama kataloglarında da amatöre demişler :D almışken daha iyi bişemi alsam bunumu alsam?

Kardeşim bu kadro 29 inç olabilir. Sen 26 inç aramıyor musun? Ayrıca kadro boyu ne düşünüyorsun? Benim almak istediğim bir tane RockRider 8.1 bisiklet var kadro boyu L imiş. yani 176-180 arası uygun yazmışlar. Eğer arıyorsan onu sana uygun fiyata veririm.

en baştan 29 inc toplamayı düşünüyorum eski jantlar disk uyumlu değiller hd ye geçmeyi düşünüyom eski bisikletten bişe kalmıyo ztn. fiyat uygun olursa senn kadroyuda düşünebilirim ama :D

merhabalar
konuyu baştan sona okudum çok üzgünüm çok kötü bir durum.
bence hakkınızı aramaktan geri durmayın. bisikletinizi ikinci el almışsınız sizden önceki sahibinde bisikletin başına kötü şeyler olmuş olabilir ama bisikletin servisinin tutumu hiç hoş değil ümit bisiklet yüzünden böyle saçma servislere maruz kalıyoruz biz mosso kullanıcıları. ayrıca kim nasıl kullanırsa kullansın bu olanı hiçbir firma savunamaz sanıyorum.
mosso kendi bisikletlerinin üstünde bile kendi reklamını yapıyor. trek bisikletlere kadro üretiyoruz gibisinden. ayrıca dünyanın bisiklet kullanım oranı en yüksek ülkesinde üretim yapıyorlar ve kendi ülkelerinde çok daha iyi durumda olduklarını sanıyorum.
bence mosso nun asıl merkeziyle mail yoluyla irtibata geçerseniz size yardımcı olacaklardır. olmasalar da denemekte mutlaka fayda vardır.
sonuçta bence o bisikleti mosso üretiyor ve akıbetine ithalatçı değil üretici firma karar verir.
umarım halledersiniz sorunu. tekrar geçmiş olsun.

tekrardan sağol son çare atilla bisiklete ne yapayım diye sordum o zamnlar sundu bisikletti mosso üreticisi onla irtibita geçmeyi dene dediler sağolsunlar sundu ya mail attım yeni hayırlısı artık

Sinan A., Merhaba. Ben daha önce Ümit bisikletin üst düzey bir yetkilisi ile görüşmüştüm. Bisikletle ilgili bir sorun nedeniyle. Mosso ile ilgili sorduğum soruya şu şekilde bir yanıt verildi; Mosso markasının Elitte modellerinin dışındaki tüm kadrolarını biz üretiyoruz. Yani konu ile ilgili sorumlu firma Ümit markası. Belki ana üretici ile irtibata geçilmesi sonucunda ümit bisiklet ile işbirliği yapabilirler. Çözüm bulmak için..

firma ile bi şekilde iletişim kurabildim ve faturasını getir değiştirelim dediler aldığım kişi askere gittiği için doğru düzgün irtibata geçemiyorum bisikleti aldı yeri öğrendim ama bisikletçi kaç bin fatura içinde benim onu bulmam imkansız 2-3 asy olsa neyse 4 sene dedi :( sanal ortama faln geçirilmemişmidir fatura bulamazmıyım

Faturalarin geriye dogru 10 sene kadar saklanmasi gerekiyor. Eger bisikletin alim tarihini biliyorsaniz, o aya ait faturalar incelenir ve bisikletinize ait fatura bulunabilir. Normalde fatura arsivleri aylik olarak klasorlenir ve bu sekilde saklanir.

Kadro çatlama olayını biraz daha açabilirmi bilen birileri benim bilgim bu konuda az neden olur benim bildiğim aliminyum kadroya eğiliyordu demir kadrolara ve karbonlar kopuyordu ben mi yanlış biliyordum yoksa ?

@MertAG

https://i.hizliresim.com/4RjYX0.jpg

https://i.hizliresim.com/Y5Q3ma.jpg

Bu ıkı bisiklette alu .Kıran arkadas yarısta asırı guc uygulamaktan kırmıs mesela

Dur dur yapma gördükçe kendi bisikletim canlandı gözümün önünde bir kötü hissettim kendimi..

Çok geçmiş olsun.

Benim de eski çelik kadro bir bisikletim vardı.İyi bir ustaya kaynattırdım ve bir süre kullandım,sattım.Alan arkadaş da 10 senedir kullanıyor.Ancak yarış koşan biri değil.Ancak sizin kadro alüminyum.Alüminyum kaynağı yapılsa tutar mı??? Büyük bir soru işareti.

Geri