Scudo Sports

Mosso 730 TCA Tiagra

İkisinin de vites sayısı aynı ise kol markası değişmediği sürece uyumludur. (Bahsedilen 4600 ve 4700 aynı arka vites sayısı için mi bilmiyorum).

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Scudo
İlk paylaştığınız kollar 4700.

Son paylaştığınız fotolardaki kollar, arka aktarıcı ve aynakolun da fotoları dikkate alındığında, kabloların da dışarıdan geçtiği görüldüğünden 4600.

4700, maalesef 4600 ile tam uyumlu çalışmamaktadır.
Hım. Peki ben bu sistemi 4700lük sisteme geçirmeye çalışsam sadece arka aktarıcı , ön aktarıcı ve sti kolları değişsem yeterli olur mu? Aynakolu değiştirmem gerekir mi acaba.
İkisinin de vites sayısı aynı ise kol markası değişmediği sürece uyumludur. (Bahsedilen 4600 ve 4700 aynı arka vites sayısı için mi bilmiyorum).
Hocam bahsedilen 4600 ve 4700 tiagraya ait. 10'luk sistem için ama ikisinin çekiş sistemi farklı. Uyumlu çalışmıyor sanırsam.

Hım. Peki ben bu sistemi 4700lük sisteme geçirmeye çalışsam sadece arka aktarıcı , ön aktarıcı ve sti kolları değişsem yeterli olur mu? Aynakolu değiştirmem gerekir mi acaba.

Hocam bahsedilen 4600 ve 4700 tiagraya ait. 10'luk sistem için ama ikisinin çekiş sistemi farklı. Uyumlu çalışmıyor sanırsam.

Sadece arka aktarıcı ve sağ kolu değiştirseniz de olur.
4600 ile 4700 arasında vites kolları/aktarıcı uyumsuzluğu var, ikisini birlikte kullanamazsınız.

4700 kol alıp tüm komponentleri değiştirmek yerine kabloları içten geçen, 10’lu sistem uyumlu 105 5700 kollar temin etmeniz mümkün mü?

Geri