Boyum 186, bacak iç uzunluğum 85cm. 58 kadro bana tam oldu. Aynı kadro boyunda 730 ile 735 arasında pek fark yoktur diye düşünüyorum. Referans olması için bisikletimin profilden fotoğrafını koyuyorum. Müsait olduğumda bütün boruların uzunluklarını ölçüp buraya yazarım.
cok tesekkurler ilginiz için. yol bisiklet,ne yeni gecegim. birde şimdi 2. el cok temiz triban 300 var fiyatta makul 700-750 tl, kararsız kaldım. acaba ucuz yollu bir triban 300 alıp sonramı daha ust bir bisiklet alsam? karar veremedim.
Ben de sizin gibi düşünüyordum. Uygun fiyatlı bir bisiklet alırım işimi görür diyordum. Ama arkadaşlarım bisikletlerini test ederken karbon maşanın konfora katkısını görmüş oldum. O yüzden özellikle karbon maşalı aldım. Eğer uygun yollu olsun konfor önemli değil derseniz triban işinizi görecektir. Benim gibi konfora önem veriyorsanız 730,735 veya diğer karbon maşalı bisikletler hatta endurance geometrili yol bisikletleri size daha uygun diyebilirim.
peki son bir soru daha. Felt Z100 diye bir model var. ama tubeless lastik. tubeless kullanan gormedim hiç,kullanımı hakkında pek bilgim yok. Z100 Endurance ve karbon maşalı. fiyat 2700 tl