Scudo Sports

moralim sıfır, allah aşkına bi yardım edin

Scudo
@oğuz buçukcu
Hatirladim yani uzun olucak belki ama bayramin 3. Gunu falan gelip bakabilirim

Bacakların biri diğerinden önde yada geride dönüyor, bu senin kutuyu yere koyup sürüklemenle olmaz. Gelirken bisikletinin kutusunun üzerine kargoda bir şey koydular yada fabrikadan çıktığında hatalı çıktı. Hiç uğraşma sorunu anlat, %70 yeni maşa yollacaklardır sana.

@Berksan

ben de emin oldum artık benim yüzümden olmadı, direk salcanoya mı yapışayım bilmiyorum, site beni ilk herhangi bir salcano bayine yönlendirecek bayramdan sonra, bayide olmazsa yenisini yollayacak galiba, dediğiniz gibi yenisini mi isteyeyim direk? o maşa düzelebilir mi bilmiyorum, fotoğrafları atıp baskı yapmam lazım, olmayacak bi şey için de vakit kaybetmeyeyim diyorum

@Tahsin Y.

ha, yok sorun yok abi o zamana kadar ne olacak ben de bilmiyorum ama yapabileceğin bi şey olur mu acaba

arkadaşlar, ben bayramdan sonrayı bekleyip, salcano bayisine gidip, maşanın olup olmayacağı ihtimalini değerlendireyim mi? yoksa, yok o maşa düzelmez, ya da daha mı kötü olur diyosunuz? biraz aceleciyim, eğer dediğim gibi maşa düzelmez diyosanız (bayinin de sokaktaki herhangi bir bisikletçiden farkı yok) direk arayıp maşa yollamaları için direteceğim, amaç boşa beklentiye girmemek, bi de bayisiyle vakit kaybetmeyeyim

Sana ayıplı mal göndermişler. Dolayısıyla ilk olarak bu malın değişimini talep etmelisin. Bu senin en doğal ve hukuki hakkın.

@oğuz buçukcu

Yerde sürterek o şekilde yamulması imkansız. Yamulması için üzerinde tepinmek falan gerekir. Düzeltilince de ben olsam o maşaya güvenmezdim. Demirciler de zaten düzeltme işlemi yaparken mukavemetinin azalabileceğini söylerler. Ayrıca neresinden düzeltilebileceği de önemli. Bacaklarda yamulma varsa mesela; ısıl işlemle düzeltmeye kalkınca içteki keçeler vs. erir, yağ zarar görür. Zarar görmemesi için maşanın içinin sökülmesi, düzeltilince tekrar toplanması gerekir. Eğer değiştirtebilirseniz yenisini isteyin, hiç uğraşmayın.

Yorumları okudum çok şaşırdım. Geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülmüştür. Ne oldu son durum merak ettim?

Kaliper ters takılmış, muhtemelen götürdüğünüz bisikletçi kaliperin ters olduğunu anlamadan rotoru takılı tekerleği oturtmak için maşaya asılmış kaliperin kapalı ucu rotora takıldığı için içine girmemiş ve abanma sonucu maşa yamulmuş. Benim gördüğüm bu. Maşa yerde sürükleyerek bu hale gelmez. Umarım değişim yaparlar.

Kaliper ters takilmis diyen arkadaslar sanirim daha once disk fren gosmemisler.
Kaliper ters takilabilecek bir parca degil. Oyle bir sans yok. Sele borusu degil bu, onunu arkasina taksin.

Masanin yanlis bacagina takamaz. Tek bacakta kaliper baglanti yeri var.
Altini uste takamaz, o zaman hortumun alttan geliyor olmasi gerekirdi.
Onunu arkasina takamaz. Buna izin veren bir tasarimi yok cunku. Mumkun degil bu.
On arka karistiramaz, ikisi de ayni.

Nereye, neyi, nasil ters takiyor bi aciklayin lutfen.

http://bauproje.files.wordpress.com/2011/12/22.jpg?w=400&h=261
Haklısınız yanlış ifade etmişim. Kaliper sıkılı demem lazım aslında dik olan fotoğrafta çok net gözüküyor kaliper artık balatalar zarar görmesin diye mi nedendir sıkılı ben mi yanlış görüyorum?, akabinde bisikletçi bunu fark etmeden diski iteyim derken maşadan destek alarak yamultmuş olabilir demeliydim.

arkadaşlar meraba, yaklaşık bir ay önce bu konuyu açtım, hatta bir ayıda geçti, bu süre içinde 115 tlye suntour bir maşa aldım olmadı onu da iade ettim, kendi maşası geldi eski maşadaki furş takımının bir iki parçasının yenisine takıldığı söylendi ama gelen maşada furş takımından eksik parça vardı sonuç olarak o da olmadı, 1 ay içinde iç dış olduk zaten, aldığım site ve salcano suçunu inkar etmedi sürekli ezilip büzüldüler, sonuç olarak parça geldi ama benim işim yine görülmedi, zaten o maşanın yamuk çıkması başlı başına olay, tek pişman olduğum nokta hiç vakit kaybetmeden parça yerine bisiklet ya da para iadesi istememek oldu, tabi böyle olacağını da kim bilebilirdi, neyse daha fazla ayrıntıya girmeyeyim bisikleti iade ettik bi kaç gün içinde de para iadesi olacak, bisiklete binmek kısmet değilmiş demek ki bu sene, iade aldığım parayla da telefon ihtiyacımı karşılayacağım, bisiklet yine içimde ama yapacak bi şey yok, belki başka bahara, vazgeçmek yok, hayatımdan saçma sapan bir 1 ay geçti. diyeceğim odur ki intden bisiklet almayın, alacaksanız salcano almayın, işini düzgün yapan bir çok site ve marka var direk genelleme de yapmayayım, dediğim gibi salcanoya bulaşmayın, sevgiler saygılar :)

Geri