2 saat önce siparişi verdim. Webrazzi store üzerinden 299 TL + webrazzi tshirt hediyeli geliyor. 11.00 a kadar sipariş verseydim gün içerisinde elime geçecekti fakat 30 dk gecikince yarına kalmış olabilir. Gelince test edip inceleme yapacağım.
@Ozan k. Ozan bey, moov now bilekliğim bu sabah geldi. Test için 3km kadar sürüş yaptım. Bisiklet sürüş grafikleri gerçekten çok güzel. Kalp atışı için herhangi bir monitör göremedim. Sürüş sırasında kendi üzerinde kalp atışı için harici bir ölçer mi kullanmak gerekiyor. Bilginiz var mı?
"Madem nabız sensörü yok, bu alet uyku uyuduğumuzu nasıl ölçüyor?" Sorusunun cevabını bulmam çokta zor olmadı. Çok basit bir deneme ile uyku ölçümünü (bence bu bir "bug") buldum. İçerisinde sadece hareket sensörü barındırıyor olacak ki sabit durduğunda uyku uyuduğunuza dair bilgi kaydediyor. Keşke sabit durunca default olarak uyku uyuma diye kaydetmek yerine, içerisinde birde nabız sensörü ekleselerdi. Boşta beklerken "aktivite yok" diye bir ibare olmasını yeğlerdim. Gece tutacağı uyku kaydına şuanda pek inancım kalmadı.
@enqinHLC
Aslında uykuda da gayet başarılı bence. Birde bugün fark ettim uykuya başlama ve Bitiş saatini elle de yapabiliyorsunuz. Gerçi kendisi de bayağı doğru yapıyor.
Ben aylardir kullaniyorum. En cok uyku göstergesi hosuma gitti. Restoratove uykum berbat. Baska bir suru kiside denedim herkesi farkli ölçtü. Uyurken bizim sagabsola donmelerimiz kimildamamiza gore uykuyu ölçüyor. Ve kitap okurken uyudugumu zannetmiyor mesela
Dün gece yatarken koluma taktım senkron yaptım ve uyudum. Sabah kalktım senkronize ettim. Uykuyla ilgili hiçbir kayıt tutmamış. Günlük mod otomatik geçiş yapmıyor mu?
Merhabalar ben de MOOV aldım. Heyecanla bugn koşuda denedim. Koçluğu, sürekli kulaklıktan bildirim yapması çok güzel. Ancak bir noktada sorun yaşadım. Moov koştuğum total kilometreyi ölçmemiş. Bununla ilgili yardımcı olabililecek biri var mıdır?