Scudo Sports

Moon kask hakkında

@Ulaş Çavuşoğlu
Bell markası'nın yanında moon falan filan tırt.Niye güvenmiyorsun kaska?

Scudo
@Uptown Cyclist decathlondan aldığm hiçbirşeye güvenmez olldum arkadaşımın tribanına olanlardan sonra yolda giderken krank kolu yerinden çıktı düştü çocuk (o pedalın takıldığı yere krank deniyo sanırsam)

@Ulaş Çavuşoğlu
Bell markası'nın decathlon ile zerre alakası yok.Oldukça büyük ve kaliteli bir marka.Bir takım kullanıyordu da adını unuttum.Zaten biliyosundur motor kaskları da yapıyorlar.Decathlon sadece getirmiş satıyor.Zefal marka da satiyorlar, Zefal kötü mü bu yüzden? İçin rahat olsun.Moon ile kıyaslama bile.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Uptown Cyclist bu arada bell crossfire kullanıyorum güneşliği demonte olmuyo herhalde çok kötü bi görüntü oluyo bi bilginiz vArmı ?

@Ulaş Çavuşoğlu
Ne yazık ki modeller hakkında bilgim yok :(
@Ulaş Çavuşoğlu

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@dkelleci Moon MV29 u 40 liraya aldıysanız çok uygun fiyata almışsınız. Nereden aldınız acaba hala var mıdır? memnun musunuz kastan biraz bahsederseniz sevinirim.

(link) Ben de bu kaskı almayı düşünüyorum.

@asdafil Yaşadığım yerdeki yerel bir bisikletçi dükkanından aldım. Hatta benden sonra 1-2 arkadaşım da aynı marka kasktan aldılar. Daha önce de belirttim, sanırım bizim aldığımız kask replika ya da bazıları iyi paraya satıyor. Daha çözebilmiş değilim.

Aldığım kask ile bu konuda fotoğrafı paylaşılan modeller arasında fark göremedim. Sinekliği var, iç pedleri aynı renk ve aynı şekilde, güneşliği de var. Malzemesi kötü olabilir onu da test etme şansım olmadı. Bazen şöyle sertçe bir yere çarpsam mı diye düşünüyorum ama henüz denemedim.

Sonuç itibariyle Allah korusun bir darbeye maruz kalmadan malzemesinin kalitesini anlamak zor ama pek de kalitesiz görünmüyor göz ve elle kontrol ettiğimde. Ben memnunum açıkcası.

@dkelleci Açıklama için teşekkür ederim Doğan bey. Ben de linkteki ürünü almayı düşünüyorum, o yüzden merak etmiştim hala satılıyor mu ve fiyat daha uygun mu diye. Ya da aliexpress ten kask alıp memnun kalan arkadaşlar varsa paylaşırsanız çok hoş olur. Bulunduğum yerdeki bisikletçiler oldukça pahalı ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: dkelleci
Markanın kendi sitesinden laboratuvar videosunu izledim eskiden güven vermiyordu 50 liralık kask mı olur diyordum fakat o videodan sonra bi güven oluştu. CPSC ve EN1078 normuna uygun kasklar üretiyorlar. Fakat n11.com'da bakıyorum markanın kendi sitesindeki kasklar gibi değil. En basitinden renkler uyuşmuyor, renkler uyuşsa EPS'nin dışındaki maddenin şekli markanın kendi sitesindeki şeklinden farklı yani TR'de EPS'nin arka tarafı görünüyor ama markanın kendi sitesinde EPS tamamen kapalı. Ayrıca biri aynı modeli 50 liraya satıyor diğeri 70 liraya ve bazısı da aynı modeli Sedona marka diye satıyor. İnternette fiyatlar bu kadar oynar mı onu da anlamış değilim. Acaba Sedona adı altında kasklar TR'de tutmayınca Moon diye mi satıyorlar aynı kaskları? Moon markaya güvenim var fakat TR'deki Moon marka orjinal mi acaba bunu merak ediyorum. Biri aydınlatırsa sevinirim.

@yasirkidil merhabalar kinu hakkinda bilgim yok ama izlediginiz videoyu paylasabilirmisiniz...

Merhaba arkadaslar.moon kask kullananlardanim.bir cok kisiden bende duymustum gúvenilir olmadigini.ancak 3 kez yuksek suratlerde düstum.kask sayesinde basima yara almadan kurtuldum . Vede kaskimda hala saglam.daha önceleri markasi belli olmayan kask kulaniyordum.o kaskim parcalanmişti.

• Beğen
Tepkiler: ottcci
hortlatmak gibi olmasın ama arkadaşlar bende kask almak istiyorum bugun bi kaç yere gittim prowell f44 alıcaktım ama hoşuma gitmedi fotoğraflarda gözüktüğü gibi değiller lazer'in vandal kaskını denedim baya hoşuma gitti ama oda bütçeyi aştı moon mv29 düşünüyorum bütçem 100 lira öneride bulunurmusunuz? yoksa 1 2 hafta bekleyip lazer vandal'ı mı alsam diye düşünüyorum bi yandan da grupla sürüşlere çıkıcam kaskım olmadığı için 2 haftadır katılamıyom :(

Merhabalar, ben de kask arayışı içine girdim, Moon dediğiniz gibi 100 TL altında genelde ama hangi modeli tercih edilmeli, 23, 29, 88?

Geri