Scudo Sports

Moon kask hakkında

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar bu aralar kask konusuna takmış durumdayım...Yardım ederseniz kaskın konusuna değil kafama takıcam inş...:):)Her neyse...
Bisikletim mosso 1521 msm v (mavi siyah )(bir haftaya elime geçer)
Yani bisiklet gelmeden kask'a bakmaya başladım.Bisiklet gelseydi dahi kasksız kullanmazdım zaten de...
Bugün Bakırköydeki bisikletçiye baktım.Gerçekten güzel kasklar var.Ben moon kask ı beğendim.Sizce nasıl bir kask???Aranızda kullanan varsa veya bana önerebileceğiniz kask varsa cevaplarınızı bekliyorum.(Bu arada kaskın fiyatı nakit 120 tl)IMG_20150901_191424.jpg IMG_20150901_191433.jpg

Arkadaşlar son olarak bu kaskın modeli nedir?
İnternet sitelerinde bu moon kaskın 60 70 tl gibi fiyatlar var ama bu benim baktığımdan değil,,,neyse cevaplarınızı bekliyorum...

Scudo
fiyat biraz çok gibi geldi gerçi model numarasını bilmiyorum. burada daha hesaplı.
(link)

@tanchu Evet bende bundan bahsediyorum,ne fark var acaba bu moon kasklarda birisi 50 60 tl arası , bu elimdeki resimdeki 140 tl anlamadım valla . Cevabınız için teşekkür edrm.:)

@fatih karabul 70 TL civarı olan kask bu linktekidir, [İnceleme] Moon mv88 Kask resimler eşliğinde arasında ki farkı görebilirsiniz, ben yaklaşık 20 gündür kullanıyorum, şuana kadar bir sıkıntısı olmadı olmaz da zaten kasklarda, fakat sizin resimde gösterdiğiniz kask mv88'den biraz daha üstün bende artık hangi madde kullanıldıysa(köpük) o kısımlar direkt görünüyor, sizin ki görüntü açısından daha iyi ama tahminimce o kısım benimkiyle aynıdır.

sizin tuttuğunuz modelde ön hava girişleri fileli diğer ksskta belli olmuyor veya yok ama malzeme olarak çok büyük fark olacağını düşünmüyorum.

bnde 55liraya aldım moon ama fotograftaki daha kalıteli duruyor file var sanki birde malzeme daha parlak gibi

@Osman Tuğrul Kardeşim nerden aldığını sorabilirmiyim,bence de çok önemli bir fark görünmüyor ve aldığın yerde mavi siyah tarzı bir renk varmıydı sendekinden olanın...

@emre_fb7 55 liraya Osman Tuğrul un kardeşimkinden mi aldın ???(eğer bakabildiysen konudaki önceki mesajlara)

Kalitesini bilmiyorum ama rengi bisikletinizle harika bir uyum sağlayacağı kesin.

@fatih karabul
O model değil benimki rengi mavi siyah fotoğrafı koyayım akşam saatlerinde

Aynısının turuncusunu aldım 2-3 hafta önce.. Sirkecide 140 tan 110 liraya düşürdü nakitte.. Forumda moon un kaliteli bir kask olduğunu ve tavsiye edenlerin de olduğunu okuyunca gittim aldım.. :)

Aynı kasktan bende de 2 tane var. Yaklaşık 9 aydır çok severek kullanıyorum. Tanesink 115 tl'ye almıştım. Normal fiyatı 135 tl'ydi. Nakite iskonto uygulamıştı bisikletçi... Ama forumda ki arkadaşların "moon kaskı" 20 ila 50 TL arasına aldığını okuyunca. Acaba kazıklandım mı? diye şüphe duymadım değil... Ama şuana kadar marketlerde veya ucuza satılan hangi kaskı elime alırsam alayım, garip bir şekilde bundaki güven ve kalite duygusunu hissetmedim. Muhtemelen moon'un ucuza satılan modelleride var ve bu onlardan değil. Kozmetik ve rahatlık olarak çok başarılı ama teknik bilgiye sahip olmadığım için sağlamlığı konusunda yorum yapamayacağım...

Not-1: Fiyatının hakkını verip vermeyeceğini anlamanın tek yolu kafa üstü çakılmak ve zararı ölçmek :)

Not-2: Haberiniz olsun bu kaski orjinal kutusunda veriyorlar. Kutu değilde böyle kask çantası var, koruyucu olarak. Aynı zamanda sizin çektiğiniz fotoğrafta, kaskın güneşliği yok. Alırsanız bunlarla beraber almayı ihmal etmeyin.

20150902_090321.jpg

20150902_090336.jpg

20150902_090408.jpg

Dosyalar

• 20150902_090321.jpg
    20150902_090321.jpg
    148,1 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: Exciting
Benimki bu modelini bilmiyorum

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    94,2 KB · Okunma: 90
  • image.jpg
    image.jpg
    84,5 KB · Okunma: 87
Yaşadığım yerde Moon'un MV29 modelini buldum ben de 40 liraya. Kafama oturması da hoşuma gitti, almayı düşünüyorum en kısa zamanda. Ama fiyatlardaki farkları görünce acaba replika ürün mü diye kafam karıştı biraz.

ben bugün resimlerdeki karbon olan kaskın aynısından aldım, fiyatı 120 tl idi, internette moon marka kasklar farklı fiyatlara var ama sonuçta çakma ürün olabilir çok emin olamadım.
ben fiyattan ziyade kaskın koruyuluğu konusunu çok merak ediyorum, bu konuda bilgisi olan var mı?

Bende prowell kullaniyorum görenler nasil bir markadir yazarsa sevinirim iyimi ,değiştireyimmi ?

Prowell de moon da iyidir ben BELL kullanıyorum ve güvenemiyorum kaska 0 bisiklet bilgi varken dekatlondan almıştım keşkede almasaydım çok kötü düşsem şansım yok sanırım pek :D

Geri