Scudo Sports

Mont önerisi

mersault

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
İlhan G.
Bisiklet
Carraro
merhaba arkadaşlar malumunuz kış dönemine girdik. Soğuğun sürüş keyfinin önüne geçtiği dönemdeyiz.

Sizden rica katkat giyinmeye gerek bırakmayacak, ısı yalıtımı olan rüzgarlık özelliği olan mont tarzı bir önereiniz var mı acaba ?

Scudo
Tchibo da koşu ürünlerinde yalıtımlı ve rüzgar, yağmura karşı dirençli termal nefes aşabilen montlar var.. Koşu için olduklarından kapşon var bazı modellerde ama fiyatına göre iyi ürünler .. aldım kullanıyorum ve memnunum.. Ankara'da 5 ila 10 derece arasında test edildi ve onaylandı tarafımca.. Tavsiye ederim..

bundan aldım, çok memnunum. Daha -derecelerde kullanma fırsatım olmadı ama ankaranın sabah ayazında gayet iyi koruyor. içine termal bir tisort ile bütün kışı geçirir diye tahminediyorum.

(link)

Ucuz bir öneri yapayım (bizzat kullanıyorum) uzun kol termal içlik üstüne lescon'un rüzgarlık tarzı ince montu. toplamda 60 tl falan tutar.

@mersault @Kazuya bu öneriyi değerlendireceğim. peki rüzgarı geçirme durumu nasıl. yani biraz hızlanınca rüzgar monttan göğüse geçiyor mu acaba

sizce şu da iş görür mü acaba ?

(link)

@mersault rüzgarı hissettirmiyor. Su da geçirmiyor. Arkadaki ceplerinin fermuarlı olmaması dışında ben bir zayıf yönünü görmedim.
söylediğiniz ürün benim önerdiğime göre çok çok hafif duruyor. Eğer yağmura dayanıklı ise ve söylediğini yapıyorsa bence iyi. ama yağmurla ilgili bişi göremedim ben.

@Kazuya bende aynı fikirdeyim ama btwin in bedeni malesef kalmamış sanırım :(

Yaklaşık 20 gün önce bisiklet grubumuzdaki bir abinin tavsiyesi üzerine, Doğa bisikletten SoBike markalı bisiklet montunu aldım. Aktif bir şekilde hala bisiklet sürüyorum Ankarada ve monttan çok memnunum. Sabahları sürüşe çıktığımızda hava yaklaşık 3 ila 8 derece arasında oluyor ve buluşma noktasına giderken full yokuş aşağı iniyorum ve banamısın demiyor. 1.5 hafta kadar önce Eskişehire giderkende kullandım hem sabah soğuğunda hemde akşam serinliğinde gayet memnunum. Atlında dechatlondan aldığım bisiklet içliğini giyip üstüne montu giyiyorum. Hafif yağmura yakalandığımda da herhangi bir sıkıntı çıkartmadı. Suyu üstünden akıtma özelliği mevcut ama sağanak yağışta nasıl olur bilemem.

(link)

Benim kullandığım model linktekidir.

• Beğen
Tepkiler: mersault
Linkte ayrıntıları bulunan ürünü geçen seneden bu yana kullanıyorum çok memnunum +4 derecede de 30 / 35 km hızla esen rüzgarda bizzat tarafımca test edilmiştir. Performansı süper kesinlikle tavsiye ederim.

(link)

Şu montun (link) önceden satışta olan siyah rengini kullandım. Sırtı, koltuk altı ve dirsek bölgesi esnek ve hava alabilen jarse kumaştan yapıldığı için teri olduğu gibi dışarı atıyor diğer bölgeler su ve rüzgar geçirmez kumaş kaplı, vücuda iyi oturuyor ancak bisiklet formaları kadar sıkı değil, daha rahat bir model. Ayrıca vücüda tam oturmadığı için bunun altına kısa/uzun kollu forma ve içlik rahatlıkla giyilebiliyor. Üründen son derece memnunum kesinlikle sauna etkisi yapmıyor rüzgarı ciddi olarak kesiyor yalnızca hava sıcaklığına göre altınıza giydiğiniz içlik veya forma kalınlığını ayarlamanız gerekiyor.

Ben şunu aldım BTWIN'den reflektörlü :)
tmp_25973-IMG_20151108_09545394426376.jpg

high montain fuji windprof terrletmez ruzgar yagmur gecirmez,cok kaliteli ben memnunum ayrica Türk mali.

Arkadaşlar Merhaba, hem bisiklette hem de günlük hayatta kullanmak için su geçirmeyen bir mont arıyorum.

(link) su geçirmezliği ve teri dışarı atma özelliği ile birlikte fermuarlı kol altları, genişleyebilen şapkası (kask için) ve daha bir çok özelliği var. Kullanan var mı öneriniz nedir?

Geri