Scudo Sports

modifiye ng 650 acera deore vsvs :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Scudo
keşke mekanik yerine hidrolik tercih etseydin

bencede daha güzel olurdu da maşayı nasıl değiştirdiniz oversize kadro mu

Bence güzel olmuş. Bende 1 haftaya mekanik disklisini alıcam. Bide senin bisiklet kaç model?

arkadaşlar 2011 model ng650 bütcem ancak shimanonun mekaniklerine yetti fakat ben çok memnunum ön 180mm oldugu için çok güzel fren mesafesi var kadro 1-1/8 maşalara uygun şahsen çokta güzel oldu hızlanması seriliği ve rinjitliği artı yol tutuşu da güzel mekanik frenleride boşa atmamak lazm :) teşşekürler herkese

Evet güzel olmus, yanliz gidon bogazi ters takilmis MTB'lerde yukariya dogru bakmasi lazim. Aradaki spacerleri alir ve bogazi cevirirseniz daha rahat edersiniz, birde sele borusu resimde görüldügü kadar cok yüksek (kadroya en az 10cm girmesi gerekiyor), ileride kadroda caklama olabilir, sanirim kadro size kücük. Tabiki ben sadece yardim amacli bildiklerimi ve görüsümü söylemek istedim, siz yinde daha iyisini bilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: bkagan
Elinize sağlık güzel toplamışsınız bisikleti güle güle kullanın keyifli sürüşler...

gidonun ters duruşu aerodinamigi arttırdıgı için aslında biraz kadro küçük bana :) 6 cm filan içerde sele borusu şehir içinde kullandıgım zaman aşşa dogru daglık arazide çeviriyoruum tekrar :) teşşekürler herkeze

Geri