Scudo Sports

Modifiye Kadro yapımı

yarışcı 3

Daimi Üye
Tepki
92
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 3 yıldır hobi olarak kadro modifiye işiyle uğraşıyorum.Bu 3 yılda kendime ve bir çok arkadaşıma kadrolar modifiye ettim.Yaptığım kadrolara bir çok kişi hayran kaldı.Bunlardan birini de Bisiklet Forum Bursa Temsilci Engin TETİK için yaptım.

(link)

(link)

(link),

(link)

Aşağıdaki iki linki incelerseniz kadroya yapılan yorumları görebilirsiniz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47035
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=38126

Yaptığım işlerde otomobil firmalarının kullandığı süper kalitede boyaları kullanıyorum.Kadroları güzel kılanda bu ayrıntı oluyor.Mesela Engin İçin yaptığım kadroda Wv BORA nın orijinal kırmızı renk boyasını kullandım.Titiz işçilikle bu hale geldi.Ayrıca folyo kaplama olarakda modifiye yapıyorum.Modifiye yapım aşamalarını kadrosunu yaptırmak isteyen arkadaşlarıma ayrıntılı olarak anlatabilirim.
Kadro modifiye fiyatım ise kargolar dahil olmak üzere 80 TL yani 50 tl modifiye ücreti 30 tl kargo ücreti.Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Scudo
Merhabalar

Gerçekten çok başarılı 7 yıllık tecrübeni yeniden konuşturmuşsun. Fiyatıda çok uygun buldum. Yeni kadro almaktansa çizik kadroları ucuz bir fiyata alıp sizde sıfırdan modifiye daha uygun olur diye düşünüyorum.

Başarılarının devamını diliyorum

• Beğen
Tepkiler: yarışcı 3
Eline sağlık fakat aynı kategori boya kullanıp orijinaline benzetmek,benim içinde sektör içinde (modifiye)değildir ki...

• Beğen
Tepkiler: felis911
meraba abi bana hem disk hemde v fren uyumlu tam beyaz olan kadro yapabilirmisin

Sırf boyamı yoksa alu kadrolardaki göçükler derin çizikler vs onlarada gerekli ayarı verebiliyormusunuz... Olaki bu işlemi yapıyorsanız ısıl işlem uygulanıyormu ? .

ellerinize sağlık kadrolar çok güzel duruyor eminim yakından daha bir alımlıdırlar..

Allah Eskişehirde de bir ayağınız varmış desene kargo masrafından kurtulduk :D Canım sıkılırsa şu sedonamı boyattırıvericem bende ama memnuniyet garantisi isterim ona göre :)

@Mustafa AcarEzik göçük çizik benim için dert değil kadro kırılmadığı sürece onarım yapıyorum :)

@Mehmet_Gürsoylu
Eskişehirdeyim zaten genelde :) Her türlü garanti sözü verebilirim.

@yarışcı 3

Bu kadar hali hazırda ilgileniyorsun peki bir duyum var ya da şöyle diyeyim ulaşılmaz bir adam diyeyim. El yapımı bisiklet yapmaktaymış Eskişehirde, bu konuda bir bilgin var mı? forumdan Burakta söz etmişti var ama kimdir nerededir bilmiyorum diye ve tabi bende bilmiyorum ünü var kendi yok. Hiç duydun mu böyle bir şey?

Geri