Scudo Sports

Modelini bilmediğim salcanom :)

orcunkacar

Üye
Tepki
6
Modelini bilmediğim arkadaşa bir sigara şirketinden (arkadaş market sahibi ) gelen salcanoyu kullanmadığı için elinden aldım :D modelini bilen varsa söylesin merak ediyorum :D

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/14562099.jpg

Not : gövde hariç beş para etmez :(

Scudo
aslında bisikletten memnunum ama tek sorunum parçaları :( bisiklet dağ bisikleti ama en son dağdan iniş denememde büyük bir taşa değdim ve ön fren tekere doğru kaydı sonuç :Ahhh-1660 yerlerdeydim.. 2 ay boyunca kolumu oynatamadım ama şimdi parçaları paraya kıyıp değiştirmeye başladım umarım sağlamlaşır :winkenlux yourmlar için teşekkürler :D

efeste değil ya boyası mat boya gidon,gidon boğazı maşa zoom marka vites kolları falan shimano revoshift karışık bişey ya :D ama şu ana kadar kimsede yada internette herhangi biryerde görmedim :cheer:

haline şükret kardeşim...
ilerde para biriktirip alırsı daha güzelini bak bn bianchi starla başladım nasipse 1 ay sonra carraro 473 h race alcam

ne güzel işini görebileceğin bisikletin var ilerde satarsın üzerine biraz daha para koyup güzel bişey alırsın ;)

Ah satabilsem ama burdurda satacak birisini geçtim bisiklet binen yok :( bir miktar birikmiş param var ah birde bunu satabilsem güzel bir mirraco yada gt alıcam ama maalesef kısıtlı bir şehirdeyim

@orcunkacar
üzülmene gerek yok yeterki paran olsun.Biraz araştırısan bir sürü yoldan bisiklet sahibi olabilirsin.:in:

Benim eski canavarı görseniz halinize şükredersiniz. :) Bence pedala basınca gidiyor, firene basınca duruyorsa sürüşünüzün keyfini çıkarın derim.

Geri