Scudo Sports

Model helikopterler

Bende ufak bir RC helikopter var altına makara var bir şeyler taşımak için :) internetten TV almıştık o siteden 85 tl lik bir alış veriş yapmak için sitenin içinde para puan gibi bir şey vermişlerdi o parayla almıştık :) bazen uçuruyorum ama iyi kullanıyor sayılamam :) Belki buradan teknikleri paylaşırsak bazen bende denerim videolar çeker atarız :) ama ben şu benzinli kumandalı offroad araçları ve şu savaş uçaklarının RC olanlarını çok seviyorum :) Eğer bir gün fırsat olursa alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ali Demir
Scudo
T-rex gibi 3D helikopterlerle değil akrobasi yapmak düz uçurmak bile zordur. Bir kere T-rex 450 uçurma şansım oldu. Kaldırıp indirdikten sonra kumandayı sahibine iade ettim bu yaklaşık on saniye sürdü. Gereksiz masrafa girmemek gerek öyle değil mi. Benim de 3.5 kanallı bir Vardem im var ve çok memnunum. Evin içinde turluyoruz beraber. :D

@Ertuğrul

eğer benzinli rc offroad araçlarıdan istiyorsan akrabam rc araçlarını sattığı bir dükkanı var ama sana tavsiye benzinli alma çünkü gerçek benzinle çalışanlar 4-5 milyar değerinde sana önerim nitro yakıtlı bir offroad alman onlarda 400-500 tlden başlıyor zaten gerçek benzinli rc türkiyede kullanılmıyor kullananlarda 4-5 milyar parayı veren kişiler zaten çok fark etmiyor 2 side aynı güçte 2side aynı hızda

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Yaklaşık 2 sene öncede bende helikopter vardı oyuncak gibi birşeydi üst kat komşumuz çine gitmişti iş için bana getirmişti yaklaşık 25cm uzunluğu vardı.3hafta falan evin içinde sürdüm sadece 2 kere düştü sonra otoparka çıktım epeybi yükseldi sonra yan bahçedeki ağaca takıldı :D.Off-road araba almak için para biriktirmiştim son anda vazgeçip bisiklet aldım :D iyikide almışım.

2seneden berı modelhelıkopter içindeydim 6aydan beri elimi sürmüyorum süremiyorum zahmetli oldugu kadar bır o kadarda masraflı başlangıc ıcın v911 lama v4 güzeldir

aga bu nedir yaa :) adam naapmış öyle. Tanıdığım bir abide ilgileniyordu bu işle izmir den ufak tekefi bir şey alıp gelmişti 2 gün uğraşmıştık uçuracaz diye. 2 gün sonunda anca yerden bi 10 cm kadar yükseltebilmiştik :) :)

bu helikopter tam profesyonel ve oldukça pahalı bir model,bende de aynı boyutlarda var ama dışarda en ufak rüzgarda kontrolden çıkıyor

ilgilenenler heliteknik.com a girebilirler arkadaşlar öncelıkle 6kanal helıkopter ucurmadan bılgısayar ortamında sımulator çalışıp 4kanal helıkopter ucurulmalıdır

uçuşlarda çevrede canlı ınsan hayvan araba vs olmamalıdır ölümcül sebeplere yol açabilir 2seneden berı bu hobiylede ılgılenıyorum sorularınızı cevaplayabılırım

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
@Burak özdayı
bilgisayar ortamında simulator nasıl oluyor hocam nerden ulaşırım?

model helikoptere yeni başlayacaklara için en uygunu 3 kanallı olanlar,daha fazla kanal ve daha çok para size daha fazla zevk verecek manasına gelmiyor..pillerin kullanımı sıkıntılı,şarzı sıkıntılı..bu tür konularda az da olsa bir önbilgi araştırma yapmak lazım derim..çünkü sonuçta cepten para çıkıyor ve orta vasat bir modelin uçacağı en fazla süre 10 hadi bilemedin 12 dakika..küçük modellerde ise bu 5-6 dakikayla sınırlı..benzinli modeller daha zevkli gibi ama onunda bakım masrafları çok maliyeti yüksek filan..model uçak ve helikopter konusunda heliteknik sitesine girip her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz..bisikletin zevkini asla veremez ama

simülatör ve kumanda orta vasat bi bisiklet fiyatına..simulasyon oyunu oynamak daha eğlenceli...

Geri