Scudo Sports

Moda

Ben 6 da caddebostandan pendiğe gidip geleceğim. Daha geç bi vakitte çıkamam sanırım.

Scudo
arkadaşlar selam ben de tatilden döndüm, biraz işleri toparlayıp katılmaya başlayacağım. bir küçük rica: etkinliklere gün de yazarsanız sevinirim. yarın yerine perşembe gibi mesela, hangi gün yazıldı, bu durumda ertesi gün ne oluyor falan düşünmek yoruyor insanı :)bir de küçük öneri: bu sene sadece bostancı hattında sürüş için değil, çeşitli turlara katılma üzerine de konuşalım. sevgiler selamlar

• Beğen
Tepkiler: berkaybulut1
arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bu akşam(Çarşamba) moda halı sahada 8-9 maçımız var, 3-4 kişilik eksiğimiz var, ilgilenenler için telefonum: 5352588882, süper profesyonel olmak gerekmiyor, mini halı saha zaten.

arkadaşlar selam, ben pazar günü 18.00'da moda'dan çıkıp Pendik'e gidiyorum. 21.00'da dönmüş olacağım. Giderken Maltepe Avşar Cafe'de 15dk, dönüşte Caddebostan girişinde 15dk mola vereceğim, toplam aşağı yukarı 50km yanlış hatırlamıyorsam, ortalama hız 20km/s,katılmak isteyen arkadaşları beklerim.

gelmek isterdim fakat yarın gece şehir dışına Kastamonu'ya gidiyorum :)

THE ULTIMATE SURVIVAL

Meric, aksam 6'da o sicakta bu turu gerceklestirmeyi denemeye calismani bir ekstrem spor olarak goruyorum. Tur esnasinda Meric'e klimasini son ayarina kadar actigim araba ile eskort yapip, Allah korusun herhangi bir saglik problemi esnasinda soguk su, cikolata, limon kolonyasi takviyelerinde bulanacagim. Ayrica bu tur Discovery Channel'da "Olume meydan okuyanlar" serisi altinda yayinlanacaktir.

Abi o saatlerde "çok" sıcak olmuyor ama insanların bisiklet yolunu kapatmaları dolayısıyla gidiş baya zor oluyor, pazar günleri bisiklet yolunu kullanmanızı önermem :)

yok Sami, işi biraz ağırdan aldım, o saate yetişmeyecek gibi görünüyor, bu hafta bisikletsiz geçti artık, önümüzddeki haftaya bakacağız :)

nezaman tura çıkılıyo , zeynep kamilden müdahil olabilirim , tek çevirmek bayıyo

bu ayki critical mass güzeldi kapımın önüne kadar bütün critical mass bıraktı evime beni hehe, moda'da ben ayrıldım onlar kadıköye devam ettiler :) özberk anlat devamını benden sora nereler oldu :)

Oktay'ı evine bıraktıktan sonra Moda Sahili'nden Kadıköy'e kadar gittik. Balon'un olduğu meydana gelip fotoğraf çektirdik topluca ve sonra da dağıldık. Ben de 15 20 kişilik bi grupla Caddebostan'a kadar gelip evime döndüm. Güzel bir turdu, katılanlara teşekkürler :)

keşke gelseymişim kadıköy'e ya :) sahilden dönmüşsünüz sanırım tekrar, babam görmüş bi topluluk çünkü :) bilseydim öyle olduğunu kadıköy'e kadar gelirdim. :)

Geri