Scudo Sports

Moda

outoftune

Daimi Üye
Tepki
68
Bisiklet
Trek
Moda'da bisiklet kullananlar- geceleri - gündüzleri toplanıp sahile gidenler var mı?
ya da böyle bir aktiviteye niyeti olabilecek?

Scudo
kimse cevap yazmıyor
moda da tonton teyze ve amncaların bisikletleri yok tabe diorum ne diim...:))))

Merhaba ben Ziverbeydeyim çok sık olmasa da geçiyorum modaya. Genelde oturup eğlenmek için moda tarafına, mesafe yapmak için caddebostan tarafına gidiyorum:)

ben moda maltepe arası gidip geliyorum simdilik..:)

forumumuzdan tns nick2li arkadaşımız vardı Moda'dan.Arama fonksiyonuyla kendisine ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: outoftune
ya tuzlaya tek gitmeyi yemedi henuz
maltepe git gel git gel daha cok kilometre olsada
belki haberlesebiliriz?

tuzlaya kadar uzanabilirseniz kartal dan 2 kişi olarak ilave olabiliriz, tur günü ve saatleri hakkında kıdemli forumcu arkadaşların cevabını bekliyorum

tuzla olayı gece olmaz sanırım
eve dönerken yogurtcu yokuşunu bile göremeyeblirim
aslında sıcaklarda gece olur
kafam karıştı:)

Ben beşiktaştayım ama saatleri uydurursak bende gelirim :D

mümkün
organizatörün organizayonu yapmasın bağlı

Ben Ziverbey'deyim. aranıza yeni katıldım ve antremanlı değilim. Tur organizasyonu değilde Caddebostan yada Kalamışta bir tanışma toplantısı yaparsanız aranıza katılabilirim.

Her cuma Mert abinin düzenlediği (sports-man) turları var. Kadiköy eminonu iskelisi önünde bulusup modya ali ustaya dondurma yiyorlar , ordan sahil .Zaten duyurular var ordan takip ederseniz rast gelirsiniz..

Selamlar...

Herkese selamlar,

Ben de çok yeni ve bir o kadar amatör bir bisikletseverim. Kadıköy Moda dayım. Bisiklete bindiğimde genelde Moda-Fenerbahçe-Caddebostan-Bostancı-Maltepe gibi sahil şeridini kullanıyorum. Değişik güzergahlar da denemek istiyorum. Bakalım...

Bu forumda öğreneceğim çok şey var.
Görüşmek üzere;
Metin

Geri