Scudo Sports

Moda

Aşağı yukarı aynı parayı verirsin Candeniz. Fiyatların bu denli artmasının sebebi geçen sene ile bu sene arasındaki dolar-euro farkı :)
Dönüş yapmana sevindim, ben hâla atlatamadım sakatlığı daha MR bile çektiremedim malum devlet hastanelerinde herşey için en az 15 gün bekletiyorlar. Ama 30-40km civarında kısa turlar yapabiliyorum çok zorlamıyor, güzel bir günde bir sahil turu atıp kahve içeriz, ne dersin ?

Scudo
Süper olur derim Ozan.Pazar,pazartesi,salı izinliyim bu hafta bunlardan birinde yapabiliriz.Bu arada aynen dedigin gibi devlet hastanesi adami mahvediyo bende MR icin cok beklemistim hatta beklemekten sıkılıp MR a gitmedim gecmis olsun dileklerimle en yakin zamanda gorusuruz

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
@Candeniz ÖZCAN

Tamamdır, Pazar günü hava güzel olursa olabilir. 10.30 da cevizlide direksiyon dersim var 1 gibi falan işim biter heralde 2-3 ten sonra pazar günü hava güzel olursa yapalım bi tur ayrıntıları face'den konuşuruz. :)

Tamamdır...Bu arada bu başlığada yazayım tur süresince bagajını ödünç vermek isteyen arkadaşları kirmayip kabul ediyorum :)

Merhaba Konuyu takipteyim bende gelebilirim

Arkadaşlar yarın hafif yağmurlu gösteriyo daha detaylı bilgisi olan var mı?

17:00 kadar bulutlu daha sonra yagmur

Arkadaşlarım ben bu havalardan cok sıkıldım eğer yarın ölümcül bi yağmur olmazsa Kadıköy'den Pendik tarafina gitmeyi düşünüyorum.Işten geç çıktığım icin ogleden sonra saat 16:00-17:00 gibi cıkarim diye tahmin ediyorum...Haber vereyim katılmak isteyen arkadaş olursa beklerim.

Bir spd atasözü derki"adam gibi sür şunu kodummu oturturum"der:p http://imageshack.com/a/img89/7713/qnpu.jpg

ahaha Ozan sorma ya tamamen serseriligimden düştüm.Zıplamayi deniyordumda birazcik :)

Selamlar herkese, adım Tuna, 26 yaşındayım, Kadıköye yeni taşındım, tiyatroyla uğraşıyorum. son 3 yıldır beni çok mutlu eden bir whistle miwok'um var, çok güzel anılarım oldu, uzun yollar yaptık İzmir ve çevresinde. bugün bir de trek fx 7.0 sahibi oldum daha da mutluyum, mesafeler artık daha kısa :).Ara sıra beraber pedallamak isterim buralarda olanlarla,

sevgiler.

evet gördüm teşekkür ederim, hatta hemen bir soru yönelteyim oraya ben :)

Nereye konu açacağima karar veremedim buradan sorayım dedim schwalbe lastikleri kim satıyor bilgisi olan var mı?

Kadıköy'de Kaçkarlar ve Bike&Outdoor satıyor.

Tekrar selam herkese bir kac hafta once Isvec li bir arkadas edindim kizcaaz tee oralardan buralara gelmis buralardanda Hindistanlara gidiyor(bisikletle) kendisini yarin yolcu ediyorum iyide bi insan içim buruldu biraz.Yol beni çağırıyo ben gidemiyorum :( yazayim dedim.(Gereksizdir dikkate almayın) :)

Arkadaşlar ben bu kadikoy-kartal kadikoy-beykoz sahil kenari gezmekten baydim hep ayni yollar hep ayni yollar varmidir yeni rota tavsiyesi olan?beraber gezelim

Geri