Scudo Sports

Miyata 1000LT Tur bisikleti (Restorasyon projesi)

Scudo
Hocam internette 50 60 liraya satılan eski downtube shifterler da barend shifterlar gibi indeksiz friction moduyla çalışıyorlar mı? Bazı downtubelerda indeks var galiba. Barend ler çok pahalı aslında bir klasik downtube shifter barend dönüşümü olsa çok iyi olur. Ben araştırıyorum ama tam net bilgi sahibi olamadım. @mariokaldato abi sen uygun tur dönüşümü ve barend shifter ı getiren adamsın Türkiye'ye:) sende var mı bu konuda bilgi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Metcansen bütçeniz nedir bilemiyorum ama geçen sahibinden de 350 ye vardı bakın isterseniz

Şu elli lıralık klasik kadro üstündeki eski yol bisikleti vitesleri olanları barende çevirip tık tık değil de sınırsız (friction) özellikli bir barend yapmayı araştırıyorum şu aralar. ondan olursa daha iyi olur. Teşekkürler bu arada paylaşımınız için:)

Hocam internette 50 60 liraya satılan eski downtube shifterler da barend shifterlar gibi indeksiz friction moduyla çalışıyorlar mı? Bazı downtubelerda indeks var galiba. Barend ler çok pahalı aslında bir klasik downtube shifter barend dönüşümü olsa çok iyi olur. Ben araştırıyorum ama tam net bilgi sahibi olamadım. @mariokaldato abi sen uygun tur dönüşümü ve barend shifter ı getiren adamsın Türkiye'ye:) sende var mı bu konuda bilgi?
Hocam ben hic kullanmadim o klasik shifterlerden ama onlar 7 li filan oluyor ekseri. Sistemin 7 li yada 8 li ise gidon bogazina takip kullanabilirsin. Ama o tiktiksiz versiyonu yapilabilir sanırım icerden bilen birinin mudahelesi ile.

• Beğen
Tepkiler: Metcansen
Şu elli lıralık klasik kadro üstündeki eski yol bisikleti vitesleri olanları barende çevirip tık tık değil de sınırsız (friction) özellikli bir barend yapmayı araştırıyorum şu aralar. ondan olursa daha iyi olur. Teşekkürler bu arada paylaşımınız için:)
Elimde bar end shifter da mevcut hem index hemde friction olarak kullanılıyor, fakat ben sevmediğim için shimano 105 down tube kullaniyorum. Shimanonun çoğu modelinde index ve friction ayarı mevcut.

• Beğen
Görseli var mı hocam? Bir de "braze on" dedikleri kadroda downtube yeri olanlar var bir de "clamp" kelepçeli olanlar? Bana kelepçeli lazım:)

• Beğen
Merhabalar. Furç yatağı için uzun vidaları nerelerden temin edebiliyoruz? Birde gerekli olan parçalar nelerdir :)

Geri