Scudo Sports

Mithat Altınay

Işıklar içinde uyu değerli kardeşim.
@NeverFear Çok üzücü bir kayıp.Size,ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzücü gerçekten.

Çok yakın bir arkadaşım olan Özgen'in kardeşiydi. İzmir Çamdibi'liydi. Yılbaşında kendisine mesaj gönderip warmshowers uygulamasını önermiştim. Bir kaç defa kullanmış. Duyunca çok üzüldüm. Ailesine sabırlar dilerim.

Kaza yerinden fotoğraf, böyle açık bir yerde olması çok ilginç, tahminim dikkat çekici parlak kıyafetler giymiyordu.

Dosyalar

• 592ef856c4ce8_large.jpg
    592ef856c4ce8_large.jpg
    95,5 KB · Okunma: 77
Yolda giden bisikletli kelebeğe benzer. Güzel, narin, zararsız.
Çölde geçerken çölü, dağda geçerken dağı, nereden geçerse geçsin orayı güzelleştirir. Ama gelin görün ki:
"Güzellik başa bela."
Dostları, sevenleri ve yakınları: Acımız sizinkiyle aynı.
Yolda zalimce ezilmiş kelebek. Rüzgar vurdukça kanatları titreşiyor. Sanki kalkıp gidecek gibi.
Mekanı cennet olsun.

@nonsteril Allah size sabır versin mekanını cennet olsun

Mithat abimizi bugün son yolculuğuna uğurladık. Özgen abime sabırlar diliyorum. Tüm bisiklet kullananların başı sağolsun. VAGABONDO! HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDESİN.

Edit : Çok üzüldüm canım çok sıkıldı kusura bakmayın

Başınız sağolsun. Rabbim rahmeti ile muamele eylesin, yakınlarına da sabırlar versin inşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
(link)

Mithat Altınay ın son derece elim haberini okurken bizde yaşanmış benzer bir olay aklıma geldi. Fransız bisikletçi marmariste geçirdiği kaza sonucu -ki şoför uyumuş ve emniyet şeridine dalmıştı- ölmüş daha sonra çok komik bir para cezası ile yırtmıştı. Bakalım adaletin terazisi arjantin diyarında nasıl işleyecek. Belkide gelişmelerin takibini yapan bile olmayacak. uzak diyarlarda pedallayan gezginlerimize dikkatli olmaları dileklerimizle.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Geri