Scudo Sports

Mİs Gİbİ Tarİh Kokuyor

tuturuk

Üye
Tepki
91
HİKAYESİNDEN BAŞLAMAK İSTİYORUM;
SENELER ÖNCE BİR MÜŞTERİM BİSİKLET ALMAYA GELDİ VE BENDE ESKİ BİR BİSİKLET VAR DEDİ BENDE GETİRİN BİR BAKALIM DEDİM VE BÖYLECE SÜREÇ BAŞLAMIŞ OLDU ERTESİ GÜNLERDE BİSİKLETİ GETİREN MÜŞTERİM BEN BU BİSİKLETİN YERİNE FARKLI BİR MTB ALACAĞIM DEDİ VE FARK OLARAK DEĞERLENDİRDİĞİMİZ BU BİSİKLET MÜLKİYEETİ BANA GEÇTİ ASLIINDA KİR PAS İÇERİSİNDEYDİ HER PARÇASIN SÖKTÜM YIKADIM YAĞLADIM VE ŞU ATASÖZÜ GELDİ ALTIN ÇAMURA DÜŞSEDE DEĞERİNİ KAYBETMEZ VE BİSİKLETİ BİLİR KİŞLERE GÖSTERDİM ŞUADNDA BÖLE BİSİKLETLER PİYASADA YOK DEDİLER
KADRO BİSAN: ALU
SET : SHİMANO ALTUS C 10
TEKERLER RİGİDA ZAG 19
(link)

(link)

BAŞKA RESİMLERİ

(link)

BUNLARDA FARKLI AÇILARDAN

(link)

RESİM

(link)

RESİM

(link)

RESİM

(link)

RESİM

(link)

(link)

(link)

tekerler

(link)

(link)

foto

(link)

(link)

Scudo
Güle güle kullanın. O vites kollarından ve arka vitesten kullanmıştım eskiden. Eski 6'lı ve 7'li sistemler çok güzeldi. :)

Bu arada, büyük harflerle yazmayalım, arka arkaya fotoğraf yüklemeyelim ya da arka arkaya mesaj göndermeyelim lütfen. :)

Eski halini tahmin edebiliyor gibiyim...
şuan ki hali sıfır gibi parıldıyor.
elinize sağlık çok güzel görünüyor..
maddi olarak pek birşey yapmaz gibime gelıyor
ama manevi değeri büyük olabilir.
güle güle binmeniz dileğimle
sağlıcakla kalın....
Saygılar

maddiyat konusunda henüz birşey söylemek için çok erken fakat bu bisikletin kıymetli bir bisiklet olabileceğine inanıyorum neden
mekanik olan parçalar eskimez yani teknolojik olarak eskimezler
tabiki donanım olarak nerden baksanız 15 senesi var bu bisikletin ama çok az kullanılmış ve halen şıkır şıkır çalısıyor ve uzun yıılarda çalısacak gibi duruyor ve en önemlisi shimanonun ürettiği ve içerisinde kapitalizm ruhu olmayan bir set olarak görüyorum buda uzun vadede işime yarar diye düşünüyorum
para konusunda ise şimdiden güzel teklifler alıyorum lakin bi benzerini bulamayacagımada biliyorum bu nedenle satmayıda düşünmüyorum

bu arada elimde cro moly kadroların ve exg 300 lü setleri olan bisikletlerde mevcut onların hikayelerine başka bir topikte paylaşmak istiyorum şimdiden teşşekkür ederim

emeğinize sağlık,gerçekten güzel işçilik çıkarmışsınız,güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: sadana
İyi iş çıkarmışsınız. Yeni gibi olmuş. Güle güle kullanmanızı dilerim

şimdi çocukluğum aklıma geldi nasılda hayranlıkla bakardım. Acaba benimde böyle bir bisikletim olacakmı diye ..

Vaaay! Bir dönemin moda bisikletini resmen diriltmişsin. Gerçekten harika olmuş. Güle güle kullan.

Bu bisikleti kadrosu o yıllara göre çağın ötesindeydi seneler geçti kadrolar ynilendi ve bakıyorum bu bisikletin kadrosu yine çağın gerisinde değil alu kadro kulaklı ve boyası kaynak dikişleri gayet iyi.
Donanımı ise altus c10 arka artırıcı yanılmıyorsam alivio ama her bir parça japon üretimi yani şimdi üst gruplar japondur ama işin ilginç yanı bu bisikletin donanımının tamamı japon üretimi olması buda ek bilgi

Bu klasiklere aşığım.Bana göre bisiklet demek bunlar demek.

bunları biliyorum 90'ların evsane bisanları ki alloydur bunlar. bunların bir de stx setli olanları vardı. bisiklet gerçekten de çok diri duruyor, pek kullanılmamış galiba ve bence huzur içinde uzun yola çıkılabilir; sağlamlıkta şimdikileri cebinden çıkartır bunlar. keyifli sürüşler..

Güzel bir bisiklet, ilk değiştirilen oynar parçaları oluyor.

Bende de eski bir bisan var, Shimano Altus donanımlı (c20 modeli), geçen hafta
fren-vites kollar peşisıra vefat etti, set bozuldu :)

Güzel bir çalışma olmuş.Bir bisiklet daha hayata dönmüş:)Tebrik ederim.Emeğinize sağlık...

gerçekten tarih kokuyor.eminim kullanması rahat ve keyiflidir

Geri