Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mirraco-Gt aynakolları

orcunkacar

Üye
Tepki
6
Bmx almayı düşünüyorum moddeller hakkında az çok bilgim var fakat bir şey dikkatimi çekti mirraco yada gt'nin modellerinde aynakolları genelde gördüğüm kadarıyla kalın ve ortadan vidalı oluyor.Ama almayı düşündüğüm 2 model var biri mirraco fivestar diğeri gt slammer (2009 model).Bunların aynakolları oldukça ince geldi gözüme ve ortadan vidalı değil tek parça görünüyor bunun sebebi üretimden böyle çıkmaları mı yoksa sonradan değiştirilmiş olması mıdır?

Scudo
Gt Slammer s-crankli yani tek parça denilen döküm aynakola sahiptir ve orjinaldir. Mirraco fivestar ise 3pc denilen 2 profil pedal kolu ve çelik mile sahiptir ve orjinaldir...!

• Beğen
Tepkiler: orcunkacar
Peki s-crank mi daha iyidir yoksa 3pc mi daha iyidir sağlamlık bakımından. Kadro boyları aynı mıdır? Birde sen olsan iki bmxten hangisini tercih edersin?

Tabiki hafiflik için kilosu az olanlar s-crank, kilo olarak 60kg üstündekiler ise 3pc kullanmalıdır. Biraz ağır olabilir ama başlangıç için tercih edilen bu iki bmx de freestyledir. GT Slammer Flatland için Mirraco Fivestar street için tercih edilmelidir. Bu iki bmx'de 12- 13kg olduğu için iyi bir başlangıç yapabilirsin.

Çok saol Hakkı abi aydınlattığın için :).Slammer almayı düşünüyorum gözüme daha uygun göründü.Flatland için daha uygun ama önceden kullanmıştım sanırım street yaparkende fazla zorlanmam.Ama jant sağlamlığı konusunda slammer fivestara göre daha dayanıksızmış öğrendiğim kadarıyla sen ne diyosun bu konuda?

Kadro boyları hakkında da biraz yardımcı olursanız sevinirim.Fivestar mı daha uzun Slammer mı ?

@orcunkacar

fivestar ın kadrosu daha uzun , slammer ın agırlıgı 15 kilo , fivestar 12.5 kilo
street tarzı kullanacaksan mirracoyu öneririm , flatdede aynı :D sonra slammer aldım diye pişman olma , street tarzı kullanacaksan kesinlikle 3pc li bir bmx tercih et çünki streette ayna kol flate göre daha fazla yıpranıyor ;)

1.84 boy var dizlerim gidona çarparmı endişem var biraz :D..Dediğin gibi mirraco daha uzunsa tercihim o olur ama :)

Geri