Siz değerli arkadaşlarımın ve tüm islam aleminin mübarek Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutluyor, Sağlıklı, sıhhatli, kazasız belasız, hayırlı nice kandilleri hep beraber yaşamayı temenni ediyorum.
(Mi‘râc gecesinde) Resûlullâh’a (s.a.v.) üç şey verildi: Beş vakit namaz, Bakara Sûresi’nin son iki âyeti (Âmenerrasûlü...) ve ümmetinden, Allâh’a hiçbir şeyi şirk (ortak) koşmayanların büyük günahlarının bağışlanacağı. (Hadîs-i Şerîf, Sahîh-i Müslim)
Miraç kandilinizi şimdiden tebrik eder hayırlara vesile olmasını yüce Allah dan niyaz ederim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun bir hadis-i şerifin özeti:
(Cebrail aleyhisselamla bütün gökleri geçerek Sidre-i Müntehaya geldim. Cenneti gösterdiler. Daha sonra elli vakit namazla dönerken Musa aleyhisselamı gördüm. Elli vakit namazın ümmetime zor geleceğini, (lütuf olarak) dönüp namaz vakitlerini azaltmasını Allahü teâlâdan istememi söyledi. Azar azar kaldırılarak, sonunda beş vakte indirildi.) [Sahih-i Müslim]
.
Mirac Kandilimiz Mübarek Olsunaleyhisselâm
Tüm İslam aleminin ve foruma üye olan Can arkadaşlarımızın Mübarek Miraç Kandili kutlu olsun. Rabbim sağlık dolu günlerde ,bizlere sağlıklı ve kazasız sürüşler nasip etsin.
"Günün Fotoğrafı" vol.4 @Anonim kardeşim doğum günü jestin ve kutlaman için çok teşekkür ediyorum. Sende sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir hayat yaşarsın İnşallah.