Scudo Sports

Mio 505 HC Bike computer hakkında inceleme-değerlendirme

Çetin ŞAHİNÖZ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.848
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar, bu söz ettiğim ürün dikkatimi çekti. Bu marka ve ürünleri hakkında bilgi ve tecrübesi olanlardan destek bekliyorum. Cihazın biraz tuzlu fiyatı var ama incelediğim kadarı ile bayıldım alete doğrusu. Acaba marka yada cihaz modeli anlamında bi yamuğu var mıdır, tavsiye edilmeyecek bir yanı mevcut mudur vs. Görüş ve tecrübelerinizi paylaşmanızı beklerim. Şimdiden teşekkürler. Cihazın linki:

(link)

Cihazda nabız ölçer, kasanslı km saati, gerçek haritalı sirfstarIII GPS, wireless PC bağlantısı, dokunmatik ekran, 12 saat pil ömrü, su geçirmez, şarj edilebilir pil özellikleri var. Bu seviyede bir cihaz bu para değer mi ne dersiniz arkadaşlar, bisiklet parası kadar yavu :eek:

(link)

Ben kıvıramıyorum bu işi gene nası yapacaktık linklerini fotoğrafın.

(link)

Scudo
:D güldürdünüz beni Allah'ta sizi güldürsün
başlık da hatalı olmuş. sanki inceleme yapmışsınız gibi anlaşılıyor.
ben de böyle bir şey arıyordum
bakalım kullanan bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Evet haklısın dostum, öyle oldu. Ama cihazı elime geçirince incelemesini yapacağım. O zaman başlığı değiştirmeden yada yenisini açmadan devam ederim. Tabii bu arada asıl beklentim benden başka inceleyen, bilen fikri olan çıkar diye idi ama olmadı sanırım cihaz çok yeni olduğu için.

Mio Cyclo 315 HC hakkında kullanıcı görüşü arıyorum ben de...
Bilmem kullanan var mı bu ürünü...

Mio 505'e sahibim. Henüz kullanma fırsatı bulamadım. Nisan'dan itibaren havalar güzel olursa, ufak turlara çıkmaya başlayacağım, deneyimledikten sonra yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Sarper Uluoluk nereden aldınız? Ben tur bisikleti alacağım yerde 315 modelinin satıldığını duydum. Ancak genel olarak bu cihaz hakkında hiçbir bilgim yok. Garmin gibi bir şey sanırım.

@Ahmetgitar

Arkadaşım almıştı birçok ekipmanla birlikte Bostancı'daki Bisiklet Evim & Cafe bisiklet mağazasından. Onun ekipmanlar bana kaldı. Benim de pek bilgim yok açıkçası, yoğunluğumun bitmesi ve havaların ısınmasını bekliyorum, bisiklete binmek ve arkadaşımdan kalan ekipmanları denemek için.

@Sarper Uluoluk o modeli görmemiştim sitelerinde bir tek 315 HC vardı çünkü.
Fiyat olarak ne kadardı 505?

@Ahmetgitar

1200 + KDV = 1415 TL (tabi Kasım 2015 kuru ile) Kadans aparatı da var tabi fiyatın içinde.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Arkadaşlar konu öldümü bilmiyorum ama cuma günü Mio Cyclo 505 HC elimde olacak. Almadan önce araştırabildiğimce araştırdım. Garmin 510 ile arasında kaldım sonunda Mio'ya karar kıldım. Benim için telefon ile senkronize olması önemliydi. Telefonunuzdaki müzikleri bile görebiliyor cihaz. Bu anlamda Mio bir kaç adım daha önde ve harita olarak ömür boyu türkiye haritasını ücretsiz olarak veriyor. Bakalım elime ulaşınca küçük bi tur yapıp keşif yapacağım inşallah :)

Görüşlerinizi merakla bekliyorum

Evet arkadaşlar ürün elime ulaştı fakat hava şartlarından dolayı 6km sürüp test edebildim. Garmin edge 510 ile arasında kalmıştım. Garmin kullanmadım ama Mio'nun özellikleri gayet tatmin edici. Cihaz üzerinden telefona cevap verebilme, sms okuyabilme. Telefonunuzdaki müzikleri cihaz üzerinden ileri-geri durduma oynatma gibi özellikleri mevcut. Ayrıca Strava ile otomatik eşleşiyor. Rotanızı tamamladığınızda kablosuz olarak mioShareye ekleyebiliyorsunuz. Hem stravada paylaşılıyor hem MioShare'de. Ürünün TÜRKÇE dil seçeneği mevcut. Menşei Belçika. Şimdilik bu kadar.. Merak edenleri yardımcı olmaya çalışırım :)

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    59 KB · Okunma: 56
  • Beğen
Tepkiler: HasanE
İki cihazı da kullanmış birisi olarak kesinlikle Garmin..

@Volkan Aykul
Ben Mio 505 Hc kullanıyorum gayrette memnunum

505 parasinin km saati degil. Harita guncellemesi yok. Cihaz cok yavas biraz bekleyince bluetooth baglantisi yenilemek gerekiyor. Edge nin 500 ya da 510 modeli seviyesinde.

mio 505 aldım. trainer üzerinde mesafe ölçümü yapmıyor. sanırım gps üzerinden görüyor, yolda sürerken bir sorun yok. ama trainer üzerrinde hız kadans nabız vs ölçüyorda, katettiğim mesafe km 0 yazıyor

Geri