Scudo Sports

Minyatür Bisikletler

Elinizesağlık çok güzel çalışmalar bunlardan bir tanesinin çalışma masamın üzerinde olmasını isterdim :islik:

Scudo
Galeri gibi olmus , tamda bugun bu konuya girip yazicaktim ne oldu bitti diyede ayip olmasin diye yazmamistim :) ben bana dusen olursa yağlı boya ile boyayip ustune yat vernigi atmayi planliyordum firca ile. Ustunde yaptigim hatalari gormeyi (boya hatalarini firca izlerini ) seviyorum.

Birde merak ettigim bir nokta var , o ortadaki minicik deligi nasil aciyorsunuz ozel bir yontemi mi var , yoksa cok basit bir olayda ben mi hic anlamiyorum .

@furkan.zaman Sana düşen olacak. Panik yok :) Sen boyanmamış ham olarak istiyorsun bu durumda. Hoş ben de daha nasıl boyayacağımı bilemiyorum. Kesim işlerinin tamamını kıl testeresi ile yapıyorum. Orta göbek dahil. kıl kalınlığı benim için yeterli 2 mm bile olsa kesebiliyorum. Makineyi 2004 yılından beri kullandığım için artık alıştım. Çok kolay değil ama oluyor bir şeyler.

@MURAK offf mükemmeller, eline emeğine sağlık abicim. Sanki hepsi makineden çıkmış. Çok temiz ve titiz bir çalışmanın eseri oldukları belli. Tekrar tekrar tebrik ediyorum.

@MURAK o anlamda değil abi ya :) bence ham hali daha doğal olur. Boyaya gerek yok diye düşünüyorum. İlla boya gibi birşey olacaksa bence vernik olsa daha iyi olur düşünüyorum. Tabi bence. Sen daha iyisini bilirsin. Usta eller sende. Usta olan sensin

Estağfurullah,, deneyip göreceğim daha tam karar vermedim. Bakarız beraber karar veririz. Bir iki örnek yapayım hele

Maşallah hocam elinize emeğinize sağlık, satın alma gibi bir imkanımız var mıdır acaba,
birde olursa downhill bisiklet minyatürü çok hoş olurdu :)

https://i.hizliresim.com/kn6DJr.jpg

https://i.hizliresim.com/NrDoWY.jpg

@MURAK Bence sadece verniklenmeli, boya ahşapa yakışmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@MURAK emeğiniz sonucunda çok güzel bisikletler ortaya çıkmış. bence hiç boyamayın alanlar kendileri ister boyasınlar ister boyamasınlar. yada kendi bisikletleri renginde boyayabilirler.

@Elbrus

Teşekkür ederim. Bu benim hobi olarak yaptığım bir uğraşı. Ama size bir tane downhill yapar gönderirim seve seve.

elinize sağlık güzel çalışma devamını merakla bekliyoruz:)

Hocam satıyorsanız alayım bir tane yol modeli :)

Ben de bir tane katlanır isterdim, verniksiz ham halde...:)

Geri